Alice Bendová po operaci: Odvezla se sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alice Bendová po operaci: Odvezla se sama!

Při odchodu z Thomayerovy nemocnice na Bendovou nikdo nečekal. Odjet musela sama vlastním vozem...
Při odchodu z Thomayerovy nemocnice na Bendovou nikdo nečekal. Odjet musela sama vlastním vozem... (Aha! – Martin Hykl)

Alici Bendovou (37) už propustili z pražské Thomayerovy nemocnice, kam ji v pondělí nad ránem odvezla záchranka kvůli akutní operaci slepého střeva.

Odoperovaná herečka, které se nedávno rozpadlo manželství s Václavem Bendou (36), se však domů musela dopravit sama a vlastním autem...

Z chirurgické ambulance Bendovou pustili hned ráno po vizitě a její první kroky vedly – jak jinak – domů za dětmi. I přes jejich nedávný rozchod se očekávalo, že pro ni manžel aspoň přijede, ani to se však nestalo.

Proč? „Václav nemohl, hlídá doma malou Aličku. Ale nevadí, slepák není amputace nohou. Odpoledne ještě zajedu na chatu jeho rodičů, kteří teď tři dny hlídali syna Vašíka,“ prozradila deníku Aha! herečka.

„Už se těch mých malých prdeláčů nemůžu dočkat!“ těšila se na potomky. Od lékařů, kteří ji operovali, má jinak nařízen klid. „Nesmím zvedat těžké věci, takže ani malou, bohužel... To aby se mi neudělala kýla. Mám to vydržet aspoň tři neděle, měsíc. Ale nemusím brát žádné léky,“ říká.

Co teď bude dál? „Až se dám po všem, co se teď děje, do kupy, teprve pak začnu plánovat,“ krčí rameny herečka, která ani nepočítá, že by v nejbližší době vyjela s dětmi na dovolenou.

„Ještě pár týdnů nemám chodit do vody, takže by to ani nemělo smysl,“ dodává. A jestli nějak řeší krizi s nevěrným manželem? „O tom mluvit nechci. Nic se nezměnilo,“ uzavírá Bendová.



Přečtěte si
turbulence
15. 7. 2011 • 11:47

NO asi na tom nebyla tak špatně chudinka střevo ,co to je tyhle lidi si pořád hrajou na chudinky jsou trapný a nechutný.....no jo české celebrity ale odnich maj ještě hodně ale hodně daleko,mi se apsolutně nemůžem rovnat /Američanů,atd tam totiž je opravdu snaha hrát a ne to co předvádí český herci dali se tomu tak říkat/ no alespon ji neuřízli noho toby asi šla s berlí dobů a pěšky.....

fizi
15. 7. 2011 • 11:15

A co jako?? Každá druhá ženská jede po operaci domů metrem,nebo busem.Ať je ráda,že to auto vůbec má.A děti,či vlastně ***áči budou obsluhovat nemocnou a nemožnou kreaturu,která si říká matka.Bože,že se vám chce se takovým hov.nem vůbec zabývat.

smidrsova
15. 7. 2011 • 00:00

nečeká hned před špitálem hejno čmuchalů, aby se vyptávali. Tak jim odpověděla. To je celý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.