Smutek herce Krytináře: Podřezal se mu kamarád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Smutek herce Krytináře: Podřezal se mu kamarád!

Jiří Krytinář, »malý velký muž« českého fi lmu, přišel o dlouholetého kamaráda. Podřízl si hrdlo!
Jiří Krytinář, »malý velký muž« českého fi lmu, přišel o dlouholetého kamaráda. Podřízl si hrdlo!

Herce Jiřího Krytináře (64) zdrtila zpráva o tragické smrti kamaráda!

Bývalý bezdomovec a příležitostný herec Vlastimil Pecháček (†44), který si zahrál mj. ve hře Švejk v Divadle Hybernia, se v sobotu podřezal v ubytovně v Praze 8Libni!

Nešťastník však po sobě nezanechal dopis na rozloučenou a policie teď řeší, proč se zabil. Proto včera požádala veřejnost o jakékoli bližší informace o něm. Poskytl jí je i deník Aha!, který o Pecháčkovi psal. Před třemi lety třeba o jeho pobytu v psychiatrické léčebně, kde se týdny léčil z těžkých depresí. Ty ho nyní nejspíš dohnaly až k zoufalému činu.

„Byl nalezen v hotelovém pokoji s bodnořezným poraněním na krku. Cizí zavinění jeho smrti bylo vyloučeno,“ řekla k případu policejní mluvčí Eva Kropáčová.Jiřího Krytináře, který Pecháčkovi pomáhal ze dna, zvlášť když žil jako bezdomovec, smrt kamaráda pořádně ranila!

„Je mně ho moc líto. On byl sám a cítil se opuštěný. Je dost možné, že se trápil a vyřešil to takhle,“ vysvětlil Krytinář, který byl s mužem v kontaktu. „Často mi volal a chtěl práci. Já patřil mezi ty, kdo mu pomáhali, ale on se často zapletl i s lidmi, kteří nebyli nejčistší. Dost možná někomu naletěl,“ myslí si »malý velký« muž.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.