Krach manželství Alice Bendové: Rok bez sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Krach manželství Alice Bendové: Rok bez sexu!

Alice Bendová se rozhodla být opět sexy a postavit se na vlastní nohy. bez manžela.
Alice Bendová se rozhodla být opět sexy a postavit se na vlastní nohy. bez manžela. (Foto Vendula Fantová, Make-up, vlasy a styling: Claudie Marčeková)

Pro jedny rána z čistého nebe, pro jiné logické vyústění dlouhodobých problémů!

Krach manželství herečky Alice Bendové (37) a podnikatele Václava Bendy (36), o němž jako první včera informoval deník Aha!, má jediného viníka – sex! Ten, který byl, i ten, který naopak nebyl vůbec!

Pro mnohé muže je vnadná herečka symbolem sexuální přitažlivosti, to však evidentně k naplnění šťastného manželství nestačilo. „Vašek žil s Alicí dvanáct let, skoro osm let jsou manželé. A Alice po celou dobu, ty dlouhé roky věděla, že jí je občas nevěrný,“ popisuje zdroj deníku Aha!

„Tolerovala to, protože ho milovala. Jenže před rokem jeho úlety nabraly na intenzitě, navíc o Alici po narození dcery Aličky úplně ztratil zájem. Rok neměli sex!“ tvrdí společný známý Bendových.

Poté, co se situace nezlepšila, oznámila prý Bendová manželovi, že ona si tedy také začne žít vlastní život. A dala si znovu operovat ňadra, aby byla po porodech zase šik. Tak se Václav demonstrativně odstěhoval!

„Pikantní je, že žili v domě Václavových rodičů, a ti o jejich rozchodu nevěděli, protože sami žijí jinde. Tím, že Vašek odešel, ona zůstala sama na dvě malé děti v prakticky cizím domě...,“ dodává rodinný známý.

To je také zřejmě jeden z důvodů, proč si herečka před pár dny pořídila vlastní dům za Prahou. „Dneska je to tak, že on by se chtěl vrátit, ale Alice už nechce. Řešení vidí v rozvodu, přestože ji to bolí,“ uzavírá zdroj. Co na to Bendová? „Opravdu nechci naše soukromí řešit přes média. Teď o tom nechci mluvit,“ opakuje jen



Přečtěte si
opportunity
1. 7. 2011 • 23:51

|Nad svou morálkou by se měl spíš zamyslet její manžel...

fizi
1. 7. 2011 • 17:45

koho by bavilo stále jíst zbytky z rautů.Tělo taky jako jetá hajtra,tak co s ní.Ostatně,ona má také máslo na hlavě.Jen ať se přizná,jak to bylo na horách...

pavucinka
1. 7. 2011 • 16:39

"kočka" možná, a le příliš inteligentní spíše ne, a tentokrát se příliš nezastávám .... sorry. Onu diskutovanou erotickou scénu jsem neviděla, protože na české filmy se již delší dobu nedívám....ovšem když dobrovolně takto zaskočila za údajně málo výkonnou dabérku, tak si myslím o její morálce,že je příliš volná. Každéhov ěc kam až zajde, ale se všemi důsledky.

herecka
1. 7. 2011 • 13:35

je taková kočka, chytrá a sympatická ženská, má krásné dvě děti, jistě si najde lepší náhradu, než byl ten hokejový chudáček, který si jí nevážil. Určitě teď rozchod bolí, ale to odvane čas a zase bude svět zalitý sluníčkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.