OKRESNÍ : PŘEBOR: O pokračování je rozhodnuto | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

OKRESNÍ : PŘEBOR: O pokračování je rozhodnuto

Navzdory pochybám samotných herců Luděk Sobota ztvárnil předsedu Václava Orla vynikajícím způsobem.
Navzdory pochybám samotných herců Luděk Sobota ztvárnil předsedu Václava Orla vynikajícím způsobem. (TV Nova)

Comeback, o jakém se mnohým jeho kolegům ani nesnilo!

Komik Luděk Sobota (68), kterého měl národ léta zaškatulkovaného coby koktavého ňoumu, se vrátí do kin! Už v srpnu totiž začíná natáčet filmové pokračování seriálového hitu televize Nova Okresní přebor.

„Léto budu mít letos hlavně pracovní, začátkem srpna začínáme natáčet film Okresní přebor. Měl jsem velkou radost, když mi to před dvěma týdny zavolali,“ pochvaluje si Sobota, který se vrátí na Berounsko a znovu si zahraje Václava Orla, předsedu vesnického fotbalového klubu Slavoj Houslice.

„Teď ještě točím pohádku Tajemství staré bambitky, kde hraji písaře. Už teď se ale moc těším na celý tým  z Okresního přeboru. Práce na seriálu byla naprosto bezvadná a příjemná,“ dodal oblíbený herec.

„Ještě dolaďujeme poslední detaily, takže termín první klapky zatím není, ale rozhodně to bude v první polovině srpna,“ uvedla Martina Pálková z produkční společnosti MediaPro Pictures, která film natáčí. Obsazení seriálu by se podle informací deníku Aha! nemělo výrazně měnit.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.