Další díl Básníků: Kendy a Štěpánek se vrátí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Další díl Básníků: Kendy a Štěpánek se vrátí...

Pavel Kříž
Pavel Kříž (Aha! – Karel Kopáč, TV Prima)

Veleúspěšná filmová série o »Básnících« bude mít další pokračování!

A režisér Dušan Klein (72) už má představu, jakým směrem se budou osudy Štěpánka v podání Pavla Kříže (50) a Davida Matáska (48) alias Kendyho ubírat.

„Už jsem o tom přemýšlel. Mám takovou představu, že by Štěpánka a Kendyho bylo ideální zachytit jako starší lidi, kteří by komentovali všechny ty změny a mladou generaci,“ přiznal deníku Aha! Klein, který tak naznačuje, že noví Básníci budou zejména o střetu taťků a jejich potomků.Zejména pro poetického Štěpánka bude střet s konzumním přístupem dnešní mládeže doslova šokem.

„Nejdřív ale musím natočit pohádku O králi s klikou, která se kvůli financím odložila, a až pak začneme s Ladislavem Pecháčkem vymýšlet scénář,“ dodal režisér s tím, že točit by se mohlo napřesrok. Hlavní představitelé Kříž a Matásek jeho záměr s nadšením vítají.

„Moc rád bych si v dalším díle zahrál, pokud bude kvalitní scénář. Básníky mám moc rád, je to moje srdcovka, tady není co řešit,“ nechal se slyšet Matásek. Ten zvolnil pracovní tempo poté, co se blýskl v úspěšných seriálech Redakce, Letiště a Přešlapy. „Všechno bude záležet na scénáři. Pokud bude dobrý, jdu do toho,“ říká k tomu Kříž.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.