Zpěvák Laďa Kerndl: Trávu sekám i osm hodin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Laďa Kerndl: Trávu sekám i osm hodin!

Fotografie
Fotografie (internal)

„Mám jen trávník a stromy, které mě zaměstnávají jenom tím, že je občas zastříhám. Trávu samozřejmě pravidelně sekám, teď v létě je to jednou týdně. Protože mám pozemek o rozloze jednoho hektaru, tak sekám na traktůrku skoro osm hodin,“ prozradil Nedělnímu Aha! zpěvák Laďa Kerndl (66), který se stará o obří usedlost.

Dalším oblíbeným místem Ladi Kerndla je rybník. „U toho vyrostl nový přístřešek, který chci na zimu zasklít. Postavil jsem tam komín a stará litinová kamna a letos bychom tam chtěli trávit Štědrý den. Přes sklo se budeme u stromečku koukat na zamrzlé jezírko a padající sníh, takže to musím do zimy stihnout,“ říká muž se zvučným hlasem a dodává:

„V rybníku mám japonské barevné kapry, líny, normální kapry a tři jesetery. Dohromady asi tisíc ryb. Daří se jim náramně, protože je krmím přednamočenou kukuřicí a každý den dostanou i koš suchých rohlíků. Na vánočním stole ale neskončí žádný z nich,“ říká milovník přírody Laďa Kerndl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.