Rozvádějící se Bendová si najala právníka: Manželovi uvolní dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rozvádějící se Bendová si najala právníka: Manželovi uvolní dům!

Alice Bendová už má rozvodového právníka.
Alice Bendová už má rozvodového právníka. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Žádné plané výhrůžky! Krize manželů Alice (37) a Václava (36) Bendových spěje do konečné fáze! Podvedená Alice, která odhalila dvanáct let manželových nevěr, totiž včera přes svého právníka svolala tiskovou konferenci, na níž se přetřásal i očekávaný rozvod!

Konference se konala v sídle právní firmy Grubner Legal v centru Prahy a byla na ni sezvána všechna klíčová média. „Zatím nedošlo k žádným dohodám nebo předrozvodovým smlouvám, kdo by se o děti staral, ani se neřešily majetkové otázky. Můj soukromý názor je, že k tomu směřuje,“ potvrdil Alicin právník Martin Grubner, kovaný v majetkovém a rozvodovém právu.

„Mohu za klientku potvrdit skutečnost, že manželé žijí v odluce. Ta trvá již delší dobu. Jak se říkalo od stolu a od lože, tak to platí, i když od toho stolu ještě ne na sto procent, protože klientka žije v domě manželových rodičů. Intimně spolu tedy nežijí, v domácnosti se ale potkávají,“ dodal právník s tím, že herečka uvažuje o stěhování. Kdy přesně k tomu dojde, ale není jasné.

„Mohu také potvrdit informace, podle kterých manžel doma nežije. Co já vím, tak se doma nepravidelně objevuje. Koneckonců, je to dům jeho rodiny. Takže on se samozřejmě stěhovat nebude, v konečné fázi bude svoji bytovou situaci muset řešit paní Bendová,“ říká Grubner.

Oficiální žádost o rozvod na stole ještě nemá, možná i proto, že stávající Alicin manžel Václav je touto dobou v zahraničí. „Nicméně je logické, že pokud se koná takováto konference, může k něčemu takovému směřovat. V takovém případě budu paní Bendovou zastupovat. Ona sama se necítí být rozvracečkou rodiny,“ krčí Grubner rameny.



Přečtěte si
mumla
19. 8. 2011 • 09:41

kvůli rozvodu???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.