Celebrity na paintballu: Nosková pálila po modelkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Celebrity na paintballu: Nosková pálila po modelkách!

Míša Nosková si zahrála pod vlivem antibiotik.
Míša Nosková si zahrála pod vlivem antibiotik. (Aha! – Marek Pátek)

V lesích u Milovic si včera dali dostaveníčko známí herci a zpěváci. Utkali se tam v paintballu s modelkami z ragbyového týmu, které budou od prosince polonahé nastupovat do zápasů.

Zpěvačka Míša Nosková (27) dorazila s tím, že se pouze podívá, jak se paintball hraje. „Beru antibiotika a není mi dobře. Původně jsem hrát nechtěla, ale nakonec mi to nedalo a zkusila jsem si to,“ řekla deníku Aha! Nosková.

Herec Martin Písařík (32), který momentálně září jako policejní kapitán Hlaváček v seriálu televize Prima Cesty domů, přijel do Milovic přímo s členkami ragbyového týmu.

„Byl jsem v tom autobusu jediný chlap,“ rozplýval se Martin a navlékl se do maskáčů. Hru, při které střílíte po protivnících kuličky s barvou, si bohužel moc neužil, protože pospíchal do Prahy na natáčení.



Přečtěte si
Josef124
20. 7. 2021 • 08:54

Asi si s nimi chtěla vyřídit účty . Paintball je skvělá hra. Já jsem na něm byla jen jednou s kolegy z práce a skvěle jsme si to užili. Objednali jsme si ho na http­s://fir­mspor­t.cz/ a byla to součást teambuildingu a byla to skvělá zábava. Všichni jsme si to užili a poznali se zase trochu jinak .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.