Tatiana Vilhelmová zavrhla svého otce! Exekuce na dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tatiana Vilhelmová zavrhla svého otce! Exekuce na dům!

Vilhelmová se stýká pouze se svou matkou Karlou, která ale žije v Jihoafrické republice.
Vilhelmová se stýká pouze se svou matkou Karlou, která ale žije v Jihoafrické republice. (Aha! – Marek Pátek)

Herečka Tatiana Vilhelmová (32) opravdu nemá štěstí na muže svého života. Od manžela Pavla Čecháka (33) utekla kvůli obrovským neshodám do náručí zpěváka Vojty Dyka (25) a nyní vyplulo na povrch, že její otec Petr Vilhelm (59) je podvodník a dlužník, na kterého je uvaleno hned několik exekucí!

„Jen mně dluží bezmála sedm set tisíc. Půjčil si je před pěti lety na dva týdny a od té doby hraje mrtvého brouka,“ zoufá si Vilhelmův bývalý kamarád František Truneček, který deníku Aha! poskytl jako důkaz exekuční výměr z dubna letošního roku, který je na Vilhelma a jeho majetek uvalen.

„Toto není jediná exekuce, která je na něj uvalena. Dluží i mobilnímu operátorovi a bance za kreditní kartu,“ tvrdí Truneček, který se svých peněz domáhá již pět let i právní cestou. „On ale na nic nereaguje, slehla se po něm zem,“ zoufá si.

Petr Vilhelm by měl nyní žít na Ukrajině, kde si ho, jak doufá, české dluhy nenajdou, a nelze jej kontaktovat. Nejen kvůli tomu se Vilhelmová se svým otcem léta nestýká a doslova ho zavrhla. Ani se k jeho problémům nechce vyjadřovat. Vztah udržuje pouze s matkou Karlou, která se s dlužníkem právě kvůli jeho nespolehlivosti rozvedla a nyní žije v Jihoafrické republice.



Přečtěte si
bobina
9. 10. 2011 • 14:28

Jéžiš,zase jedno pako,které čte jen nadpisy,ty jsi ale hudáček hu 11!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.