Janeček končí 31. srpna: Už hledají nástupce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Janeček končí 31. srpna: Už hledají nástupce!

Jiří Janeček
Jiří Janeček (Aha! – Marek Pátek)

Vážně nemocný šéf České televize Jiří Janeček (55) včera oznámil, že k 31. srpnu rezignuje na svou funkci.

Datum dosud nebylo oficiálně potvrzeno. Rada ČT chce jeho nástupce vybrat do 21. září.

Janeček rezignační dopis už uložil u svého advokáta. Tím chce uklidnit ty, kteří začali zpochybňovat, že se opravdu chystá odejít. Zájemci o jeho křeslo se musejí hlásit do 22. srpna.

Zatím se hovoří o zájmu bývalého generálního ředitele TV Nova Petra Dvořáka. Údajně se chce přihlásit i šéf hudební TV Óčko Hynek Chudárek. Spekuluje se také o kandidatuře ředitele oddělení nových médií v ČT Milana Fridricha.



Přečtěte si
tunka
15. 7. 2011 • 19:22

Umíš taky napsat něco jiného, vždyť jsi jako kolovrátek, pořád to samé. Ty jsi ta nejhorší lidská spodina, fujtajbl!!!!!!!!! Jsi akorát k politování, nic jiného!!!!!!

tunka
15. 7. 2011 • 10:55

jestli je někdo XSINDL, tak jste to vy dva!!!!!! Co jste to za lidské hyeny? Janeček, ať už byl jakýkoliv, tak je to především ČLOVĚK A MÁ BOHUŽEL VELICE TĚŽKOU NEMOC. Je vidět, že buď nikoho nemáte a nebo vám ještě nikdo nzemřel, když tady dokážete psát takové hnusy, u člověka , který je těžce nemocen!!! Každý člověk má nějaké blízské, kterým bude chybět, pokud se neuzdraví, ale ty hillarko by jsi nechyběla nikomu!!!!!! Ty jsi odporná zrůda, která umí psát pouze hnusné a pořád se opakující věty, nic jiného neumíš chudinko bez mozku Mne opět pošleš do Kolbenky a nebo za zbohatlým Je mi tě holka fakt líto, tvůj život musí být velmi smutný!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.