Nemocný ředitel Janeček: Drinkem proti rakovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemocný ředitel Janeček: Drinkem proti rakovině!

Ředitel ČT Janeček »přepíjí« svoji nemoc.
Ředitel ČT Janeček »přepíjí« svoji nemoc. (Aha! – Marek Pátek)

Odcházející ředitel České televize Jiří Janeček (55) nevzdává boj s rakovinou prostaty! Naopak si užívá poslední dny ve funkci plnými doušky. A loky...

Alespoň tak to vypadalo na tradičním večírku ČT v rámci karlovarského filmového festivalu. Co řekl o nemoci? Jakou šanci nahradit ho v šéfovském křesle má uchazečka Halina Pawlowská (56)?

Janeček, který kvůli nemoci v srpnu skončí po osmi letech ve funkci ředitele ČT, se na festivalu objevil rozesmátý a ve velmi rozšafné náladě. V tom duchu mluvil i o rakovině.

„Ještě to není v takovém stadiu, abych měl vysoké teploty a zmenšovalo se mi tělo. Dnes jsem si naměřil teplotu 36,2 a ještě stále mám 172 centimetrů, cítím se skvěle. Pojďte si se mnou dát šampaňské,“ žertoval s reportéry deníku Aha!.

Šampaňské nebylo tím jediným, čím nemoc »zahání«. Většinu mejdanu strávil se sklenkou koňaku v ruce.

Janeček se zdravil snad s každým hostem párty. Největší péči věnoval Jiřině Bohdalové. Kdo ale chyběl, byla Halina Pawlowská. Právě ona by přitom chtěla Janečka v jeho křesle nahradit. „Potřebovali by někoho, jako jsem já. Budu o tom uvažovat, potřebují někoho rázného,“ smála se Pawlowská.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.