Milenec Bartošové Domenico Martucci: Bitva o majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milenec Bartošové Domenico Martucci: Bitva o majetek!

Zamilovaná Bartošová se svým hrabětem, který se v těchto dnech snaží vyvázat ze zbytků školních povinností jejího syna Artura a odvézt jej do Itálie.
Zamilovaná Bartošová se svým hrabětem, který se v těchto dnech snaží vyvázat ze zbytků školních povinností jejího syna Artura a odvézt jej do Itálie. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Přítel Ivety Bartošové (45) hrabě Domenico Martucci (34) poprvé promluvil o tom, proč se před lety rozhádal s rodinou a odešel do Česka. Šlo o peníze! Navíc tím, kdo ho usmířil se svéhlavým otcem, nebyl prý nikdo jiný než Iveta!

„Otec se tehdy rozváděl, a protože můj děda nesepsal závěť, strhla se hrozná bitva o majetek. Najednou se ze všech stran vyrojily zástupy příbuzných,“ zavzpomínal Martucci, který se tehdy na válku o dědictví vykašlal a rozhodl se, že z Itálie uteče.

„Zabodnul jsem prst do mapy a vyšla mi z toho Praha. Tak jsem se sbalil a vyrazil,“ tvrdí hrabě s tím, že poté vztahy s jeho rodinou, hlavně pak s konzervativním otcem, ochladly na bod mrazu. Rodinný rozkol má ale rozuzlení. „S tatínkem mě usmířila Iveta. Kladla mi na srdce, že je důležité, abychom se spory pokusili vyřešit, že rodina by měla držet při sobě,“ rozplývá se Martucci.

Bartošová, která vlastního otce Karla (†72) pochovala v dubnu 2008, ví, o čem mluví. S matkou Svatavou a dvojčetem Ivanou totiž nemá nejlepší vztahy. Rozlítila je hlavně výčitkami na jejich adresu v knize Neměla jsem se nikdy narodit.

„S mými rodiči si Iveta hned padla do oka, mají ji moc rádi,“ rozplývá se Domenico, který svoji lásku na několik dní bude muset opustit. „Jedu do Česka pro Artura. Doufám, že mu dají vysvědčení dřív, abychom se mohli brzy vrátit a byli zas všichni spolu,“ dodává.

Sama škola, do které Artur v Uhříněvsi chodí, mu ale vstříc nevyjde – vysvědčení si Artur převezme až ve čtvrtek – stejně jako jeho spolužáci.

„Školský zákon nám to neumožňuje, vysvědčení mu můžeme vydat opravdu až 30. června,“ dostalo se mu vysvětlení ze školy. A co na Arturovy prázdniny v Itálii, kde jej nebude mít pod kontrolou, říká jeho otec Ladislav Štaidl? Zatím se obrnil zlověstným mlčením...



Přečtěte si
annahradecek
3. 7. 2011 • 13:03

ale každopádně bych neházela Ivet klacky pod nohy. Kontakt s Arturem jí může jenom prospět a Artutovi samozřejmě také.

hejhej
29. 6. 2011 • 13:51

Štajdl asi po operaci totální endoprotézy nemůže moc chodit,tudíž se v tomto smyslu nemůže synovi věnovat.Jinak i Štajdl ví,že kluk je samostatný,ale nechce ho nechat válet se u počítače,což činil ,když byl s matkou,proto se mu více věnuje bratr Jan.Je natom něco divného ?

pelagie
29. 6. 2011 • 12:34

tak může někomu radit jak urovnat spory v rodině ...sama si se svým životem neví rady a někomu je bude udělovat ...trapné

bobina
29. 6. 2011 • 07:36

Nedejte se vysmát,on o něj žádný zájem nemá,to jen mravokárci Ivety mu ho stále podstrkují! Proč by mu měla bránit operovaná noha v péči o skoro dospělého syna,copak ho musí vodit za ručičku,nebo přebalovat???? Nakonec má přítelkyni,která by jistě všechnu práci okolo něj a to vyprat a dát mu najíst zastala! Ze Štaidlovy strany je to vše jen pokrytecký zájem pro média,jinak na kluka kašle!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.