William a Kate: Líbánky? Teď ne! Důvod: Kaddáfí a bin Ládin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

William a Kate: Líbánky? Teď ne! Důvod: Kaddáfí a bin Ládin!

William a Kate
William a Kate (Profimedia.cz, ara)

Po pohádkové páteční svatbě čelí královský pár William (28) a Kate (29) drsnému návratu do reality. Kvůli napjaté situaci ve světě kupříkladu museli přinejmenším o tři týdny odložit vysněné líbánky na Seychellských ostrovech! A kdo ví, zda jim tajné služby pobyt v přepychové vile, kde noc vyjde na 120 tisíc korun, nezruší úplně!

Sobotní útok vzdušných sil NATO zaplatil životem syn a tři vnukové libyjského diktátora Kaddáfího, v neděli schytal od Američanů kulku do hlavy nejhledanější terorista světa Usáma bin Ládin...

To jsou nejspíš ty SKUTEČNÉ důvody, proč William s Kate musejí zůstat doma. Zpravodajské služby nedovolí, aby se právě nejsledovanější pár planety stal terčem msty. Odvetné akce teroristů totiž na sebe jistě nenechají dlouho čekat...

Líbánky jsou tak zatím odsunuty na konec května. A i po nich (pokud na ně vůbec dojde) čekají novomanžele neromantické časy. William už v září odjede coby důstojník Královského letectva na 10týdenní vojenskou misi na Falklandy (ostrovy blízko Patagonie)! A Kate jej tam samozřejmě doprovázet nesmí... O akci se dozvěděla teprve nedávno a prý jen stěží zakrývala své zklamání.

No, není to právě nejradostnější start do manželského života...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.