Kate Middleton po svatbě: Domácí puťka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Kate Middleton po svatbě: Domácí puťka!

Kate Middleton
Kate Middleton (Foto Reuters, EPA, Profimedia.cz)

Aristokratické kruhy vyměnila za štupování ponožek!

I tak by se dalo s nadsázkou komentovat rozhodnutí novopečené vévodkyně z Cambridge, jíž se po svatbě stala Kate Middleton (29).

Prohlásila, že se v následujících dvou letech hodlá naplno věnovat domácnosti a svému choti, princi Williamovi (28), který je záchranářem elitní letecké jednotky RAF. A pokud někdy snad vystoupí na veřejnosti, tak to bude vždy jen po princově boku!

Kate bude většinu času pobývat v pronajaté farmářské usedlosti ve městě Anglesey v Severním Walesu. Proč se uzavírá před světem? Trpí snad chronickou plachostí? Ne, skutečným důvodem je snaha zachovat si po co nejdelší dobu normální způsob života!

Jejímu rozhodnutí vyšel vstříc i princ William, který ji nechce zatahovat do veřejného života, a proto její královské závazky zredukoval na minimum! V diáři má tak zapsáno kromě data líbánek pouze termín manželova zápasu v pólu a pro příští měsíc klíčové události, jimiž bude oficiální oslava jubilea královny Alžběty II. (85) a 90. narozeniny královnina manžela, vévody z Edinburghu.

Další vystoupení na veřejnosti bude až napřesrok na jaře. Královský pár navštíví Austrálii, Nový Zéland a další země Afriky a Asie, které jsou bývalými koloniemi Spojeného království.

Důvodem je královnino diamantové jubileum – 60 let na britském trůnu. V Katině notesu naopak chybí třeba datum dostihů v Ascotu, na nichž se každoročně sjíždí smetánka z nejvyšších kruhů...



Přečtěte si
pavucinka
5. 5. 2011 • 11:42

Starosti má každý, ale jsou různé. Až si to lidi uvědomí, tak přestanou závidět. Bývalo nějakou dobu/po druhé světové/ lépe, už je tu zase mizerábl.

ruda85
5. 5. 2011 • 11:17

Spoustu zajimavy receptu by Kate nasla tady: http://www.vseovareni.cz/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.