Kate Middleton: »ANO« řekla Harrymu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kate Middleton: »ANO« řekla Harrymu!

Kate Middleton se včera provdala za prince Harryho (vpravo)! Naštěstí jen nanečisto...
Kate Middleton se včera provdala za prince Harryho (vpravo)! Naštěstí jen nanečisto... (Profimedia.cz)

Uličkou Westminsterského opatství kráčí Kate Middleton, u oltáře na ni čeká princ, arcibiskup z Canterbury odříkává svůj pečlivě nechystaný proslov a nakonec majestátním prostorem zazní: »ANO!«.

Na tento obrázek, plánovaný na 29. duben, dychtivě čeká celá planeta, jenže... Ono k němu došlo už včera! Ne, nepomátli jsme se, přesně s dvoutýdenním předstihem se totiž konala svatba nanečisto! Prostě první z řady zkoušek na svatební obřad století.

Westminsterské opatství se včera ráno turistům neotevřelo, tajně tam totiž probíhala první generálka na svatební obřad Williama a Kate. Jedna z klíčových postav tam ale chyběla... Princ je totiž zrovna na vojenské misi s armádou, tak ho u oltáře zastoupil... Jeho bratr Harry (26)!

William k němu má nejspíš absolutní důvěru, ne nadarmo si ho vybral jako svého svědka... Zrovna tak předpokládá, že mu Kate neodloudí, a tak mu dovolil, aby ho při generálce zastoupil! „Zkoušek obřadu proběhne hned několik a snoubenci se osobně zúčastní jen některých,“ sdělil mluvčí svatojakubského paláce, jenž byl přípravami veselky pověřen.

Jako správná dáma dorazila Kate na včerejší obřad o pět minut později. Jen ať si na ni ženich (i když zatím jen náhradní) pěkně počká! Totéž má v úmyslu udělat i tomu skutečnému. Však on jí Will jistě neuteče!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.