Korn si vybíral milenku: Jedna zkolabovala, druhou má po Etzlerovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Korn si vybíral milenku: Jedna zkolabovala, druhou má po Etzlerovi!

Jitka Válková je favoritkou Mariána Vojtka.
Jitka Válková je favoritkou Mariána Vojtka. (Aha! – Martin Hykl)

Konkurz na roli cikánky Esmeraldy do chystaného muzikálu Quasimodo se bohužel neobešel bez kolapsu! Vedle Jiřího Korna (61) v něm chtěla tančit i mladičká Zuzana Kopřivová, jenže místo po boku charismatického zpěváka skončila v nemocnici.

„Odvezla ji záchranka. Nezranila se na jevišti, odtancovala choreografii a spadla ze schodů na chodbě,“ potvrdila deníku Aha! Alžběta Suchanová z produkční agentury.

Konkurz si nenechala ujít i bývalá milenka Miroslava Etzlera (46) Radka Pavlovčinová (22). Svede i zpěváka Jiřího Korna? „Já asi těžko podlehnu, já už nepodléhám jen tak něčemu,“ zasmál se na dotaz Korn, ale zároveň přiznal, že přesně takovou ženu by si vedle sebe v muzikálu dokázal představit.

„Měla by to být krásná cikánka, tak uvidím,“ dodal.  Marián Vojtko (38), který bude alternovat roli Claudia Frolla, měl vyhlédnutou zase jinou krásku.

„Esmeralda nemusí být cikánka. Je to samozřejmě opálená a smyslná žena a přesně taková je Jitka Válková, která dnes taky přišla na konkurz. Tu bych si zase jako Esmeraldu představoval já,“ řekl deníku Aha! Vojtek.



Přečtěte si
janyna
13. 4. 2011 • 16:36

nééééé. To už radši jinou cikánku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.