České missky: Poznáte je? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

České missky: Poznáte je?

České missky a jejich účesy
České missky a jejich účesy (oto Aha! – Martin Hykl, Dan Černovský, Marek Pátek, David Kundrát)

Ano, i takové proměny umějí zařídit šikovné ruce kadeřníka...

»Revoluce« na hlavách! I sám Václav »Noid« Bárta pátravě zkoumal hlavičky seřazených krasavic a dumal, která z nich je jeho přítelkyně Eliška Bučková (21).Nejkrásnější české modelky totiž ruce šikovného kadeřníka proměnily k nepoznání!

Když v pražském Hard Rock Café vpochodovala na scénu parta těch krásných žen, publikum znejistělo. Neměly tady předvádět missky posledních let? Neměla tady být Marešova milenka Hanka Svobodová?

Ty holky přece všichni dobře známe...  To přitom byly ony! Jen je v zákulisí k nepoznání změnily šikovné ruce Mártyho Tyla, dvorního kadeřníka Agáty Hanychové.

„Přitom jsem tvořil účesy, které si každá žena zvládne udělat sama doma, stačí mít kvalitní vlasové přípravky,“ vysvětloval tvůrce  kreací. „Je to příjemné, mít na hlavě takovou mašli. Ale chodit s ní běžně po ulici? Nevím nevím...,,“ culila se Veronika Chmelířová (24).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.