Dáda Patrasová: Hubne jako Marťan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dáda Patrasová: Hubne jako Marťan!

Přistáli »Návštěvníci«? Ne, to je jen nová metoda hubnutí Dády Patrasové!
Přistáli »Návštěvníci«? Ne, to je jen nová metoda hubnutí Dády Patrasové! (Foto Aha! – David Kundrát)

Herečka Dáda Patrasová (54), která se zapsala do paměti generací diváků scifi  seriálem Návštěvníci, si znova oblékla futuristický skafandr jako z jiné planety! Jenže tentokrát ne kvůli natáčení, ale proto, aby přišla o pár kil! Cvičit se jí totiž nechce, tak na to šla vědecky!

Ke stroji na hubnutí ji prý přivedla kamarádka Naďa Konvalinková. „O štíhlé linii se už u mě nedá mluvit,“ říká sebekriticky Dáda, která přibrala zejména kvůli užívání léků na poničenou páteř, jež jí rozházely metabolismus.

A jak skafandr pomáhá? Nejprve se dvacet minut kolem Dádina těla svírá a zase povoluje přes 120 podtlakových polštářků, což dokonale nastartuje lymfatický systém.

A pak se už jen přestoupí na kolo zabudované v podtlakovém »vajíčku« a spálí přebytečný podkožní i útrobní tuk. „Centimetry ubývají hlavně tam, kde to ženy nejvíce ocení – na bříšku, bocích, stehnech a zadečku. Dát dolů dvě konfekční velikosti není žádný problém,“ pochvaluje si Patrasová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.