Dáda Patrasová: Moje krása mi byla na obtíž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dáda Patrasová: Moje krása mi byla na obtíž!

Dagmar Patrasová si ženy za pultem nezahrála
Dagmar Patrasová si ženy za pultem nezahrála (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, ČTK/Michal Doležal, Showpix.cz, JBJ Film, ara)

Mohlo by se zdát, že Dáda Patrasová (55) díky svému vzhledu nikdy neměla o pracovní nabídky nouzi. Opak je však pravdou…

Patrasová si uvědomuje, že rozhodně nebyla typem, který by se vyjímal v socialistických filmech a seriálech. Z tohoto důvodu si doma zahrála podstatně méně, než její méně atraktivnější kolegyně.

„Tehdy letěly dělnické typy co se svým vzhledem příliš nevymykají průměru. A já jsem byla jiná,“ řekla Patrasová deníku Nový Čas. „Jiří Menzel mi kdysi řekl: Máš smůlu, nemůžeš hrát ženy za pultem, nemáš na to obličej. Ale co se dá dělat, zase jsem si užila princezny,“ zhodnotil sexuálním symbol 80. let svůj »handicap«.

Díky netypickému vzhledu se Dáda často setkala s natáčením v zahraničí. Nejraději vzpomíná na seriál Návštěvníci, který jí připravil řadu extremních situací.

„Procházela jsem se v rybníku se zraněnou nohou, strčila jsem ruku do úst kosatce, která měla pověst zabijáka, a při natáčení s delfíny mě zachránili na poslední chvíli. Nereagovali už na žádné povely a já jsem věděla, že je zle,“ shrnuje své zážitky Patrasová, na níž nyní čeká nová životni role. Brzy se totiž stane babičkou.



Přečtěte si
eremita
15. 8. 2011 • 23:02

 Je ročník narození, který v modrácích byl více než 25 let mimo celuloid i obrazovky, taková témata a zjevy pohltila minulost. V jejích mladých letech se už o kravínech ani o rozjuchaných žňových brigádách netočilo a ona stupidně křepčila na laciný popěvek, jak to má za sebou. Měla, leccos...

illis
15. 8. 2011 • 20:05

to jsou docela silná slova . Jen kdyby se nechala vyfotit ráno po probuzení, to bychom se divili, kde ta její krása je. Normální ženská, která, když se hezky oblékne, namaluje a učeše tak vypadá dobře. Nic víc nic míň. A takových chodí po ulicích stovky a možná jsou krásnější. Trochu skromnosti a pokory paní Patrasová by ve vašem případě rozhodně neškodilo , rozhodně nemáte důvod si ztěžovat .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.