Dagmar Patrasová o nehodě Dary Rolins: Stejným způsobem mi zemřela maminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dagmar Patrasová o nehodě Dary Rolins: Stejným způsobem mi zemřela maminka!

Také Dáda má bolestivou zkušenost se smrtí na silnici.
Také Dáda má bolestivou zkušenost se smrtí na silnici. (Aha! – David Kundrát, ara)

Tragická nehoda zpěvačky Dary Rolins (37), při níž před čtrnácti dny zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), píchla u srdce i herečku Dagmar Patrasovou (54)! Podobným způsobem totiž Dáda 12. prosince 2000 přišla o maminku Věru (†80). „Maminku zabil na přechodu pro chodce na pražské Brumlovce nepozorný řidič. Nikdy za to nebyl potrestaný, nikdy se za to neomluvil. Přesto nechápu ten hon na čarodějnice, který se teď strhl kolem Dary,“ říká Patrasová.

Patrasová prý cítí v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích, kam se dochází léčit po operaci krční páteře, vůči Daře Rolins takřka hysterii. Oběť nehody Jindřich Rotrekl totiž v nemocnici pracoval jako sanitář, vdova Olga tam pracuje v administrativě. „Byla jsem ve stejné situaci, mně maminku srazil na přechodu řidič. Dodnes tím místem na Brumlovce často jezdím a pokaždé je mi smutno. A vím, jak se tam v tom prostředním pruhu jezdí, tudíž si dokážu představit, jak k té osudné nehodě, při níž maminka zemřela, došlo. Ten člověk nikdy nebyl potrestaný. Z místa nehody poodjel a hned začalo pršet, takže se smyly stopy. Nikdy se ani nepokusil omluvit. Deset let se trápím, ale to už je osud,“ říká Dáda, která vysoce oceňuje chování zpěvačky, která zavolala pomoc, a hned v prvních dnech napsala vdově soustrastný dopis.

„Dara se podle mě chová nejlépe, jak je v této situaci možné. Je třeba to ocenit. Cítím s ní i s rodinou. Ale pořádat na ni hony, nazývat ji vražedkyní, vyčíslit bolest na deset milionů a podobné věci, které se z rodiny oběti ozývají, mi přijdou nestoudné. Ta holka to neudělala naschvál, vytrpěla si své a celý život se jí navždy změnil. Měli by ji nechat být a počkat na výsledky policejního vyšetřování. Ta rodina by měla vyhledat lékařskou pomoc, ale bolest nikdy nepřejde. Rozhodně ne, když budou žít v nenávisti. Já ji k tomu pánovi necítím. Je potrestaný nadosmrti,“ dodává Patrasová.

Dara Rolins po nehodě odjela právě kvůli tlaku veřejnosti na týden do Bulharska, kde chtěla poskytnout bezpečí hlavně své dvouleté dceři Lauře. Z bulharského letoviska Sozopol se vrátila v pátek, kdy ji na pražském ruzyňském letišti vyzvedla kamarádka Simona Krainová s partnerem Karlem Vágnerem. Dnes Dara odlétá na pracovní cestu do USA, dceru jí zatím bude hlídat manažerka Eva Skallová.

Nehoda, během které zemřel člověk, Daře navždy změnila život.

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.