Patrasová má pokažené 55. narozeniny: Skolil ji zánět dutin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Patrasová má pokažené 55. narozeniny: Skolil ji zánět dutin!

Dagmar Patrasové je od včerejška 55 let, zánět dutin ji ale přinutil slavit v posteli.
Dagmar Patrasové je od včerejška 55 let, zánět dutin ji ale přinutil slavit v posteli. (Foto Petr Škvrně)

Včerejší 55. narozeniny neoslavila královna dětských srdcí Dagmar Patrasová zrovna v ideální kondici – kvůli těžkému zánětu dutin jí lékař nasadil silná antibiotika!

Dáda musela zrušit veškerý narozeninový program a jubileum oslavila upoutaná na lůžko!Zánět si prý Patrasová »uhnala« v Madridu, kde se byla s manželem Felixem Slováčkem podívat na fotbale.

„Bylo to úžasné, pro mě ale poněkud náročné, protože jsem tam začala bojovat s nachlazením. Ještě jsme si poté udělali pěkný víkend na chalupě, ale pak už jsem musela najet na antibiotika a ulehnout,“ postěžovala si deníku Aha! Patrasová.

I přesto, že jí zánět dutin znemožnil jakékoliv oslavy, nelituje. „Teď už to bude jen o tom, že čím méně budeme slavit, tím lépe, “ komentuje svůj věk herečka. „Beru to tak, že ten poslední víkend před nemocí to byla vlastně taková oslava.

Napekla jsem pro nás a pro návštěvu tři kachny se švestkovou omáčkou a přišla moje kamarádka Radka Ziková s manželem Pavlem, který je manažerem Petra Čecha (brankář fotbalové Chelsea – pozn. red.),“ dodává Patrasová, která ani nečeká nijak horentní dary.

Zánět dutin znamená zánět vedlejších dutin nosních, které se nacházejí v lebce, přesněji za tvářemi a obočím. Toto onemocnění je nepříjemné, nemocnému způsobuje bolesti hlavy, obtížné dýchání, teploty.

Léčba probíhá komplexně, pokud nezabírá, musí odborný lékař provést tzv. punkci dutin. Tento zákrok je velmi neoblíbený, a proto je zánět dutin mezi lidmi obávanou nemocí.



Přečtěte si
marmat
28. 4. 2011 • 21:31

Tomiku, Bohatý podnikateli a Cikrte dejte si na 1.máje sraz v Troji a nad nějakým batohem u nějakého opuštěného stromu se REALIZUJTE !!! NÉ NA PETŘÍNĚ !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.