Dagmar Havlová: Vnučku už má doma, manžela pošle do lázní! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Dagmar Havlová: Vnučku už má doma, manžela pošle do lázní!

Dagmar Havlová s dcerou Ninou.
Dagmar Havlová s dcerou Ninou. (Foto Aha! – David Kundrát)

Někdejší první dáma České republiky Dagmar Havlová (58) už má druhorozenou vnučku Stellu doma!

„Malá měla novorozeneckou žloutenku, ale už je to lepší,“ prozradila deníku Aha! paní Dagmar s tím, že dceři Nině, která v porodnici v PrazePodolí rodila císařským řezem už předminulou neděli, s oběma holčičkami, tedy i dvouletou Sofií, pomáhá.

„Ale stojí to hodně sil,“ usmívá se šťastná babička. Na starosti má totiž nejen děti, ale i manžela, exprezidenta Václava Havla (74)! „Vrátil se z Hrádečku, ale pojede ještě do lázní.

Tak ho také doma opečovávám,“ dodává. „A aby toho nebylo málo, zkouším v Divadle na Vinohradech Roxanu, pracuji v nadaci, snažím se plnit společenské závazky a také se starat o maminku, která s námi žije a slaví 89. narozeniny,“ vypočítává Havlová události tohoto týdne, kterých má plnou hlavu.

Dnes by s maminkou měla vyrazit oslavit její narozeniny, společnost jim bude dělat i Zorka Kohoutová (80), vdova po legendárním kapelníkovi Karlu Valdaufovi.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.