Zpěvák Jarek Filgas z Argemy: Chytil zloděje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zpěvák Jarek Filgas z Argemy: Chytil zloděje!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nejen zlato v hrdle, ale i rychlé nohy ukázal dvěma zlodějům držitel Českého slavíka 2008 v kategorii Skokan roku Jarek Filgas (38).

Na jednání v kavárně v Uherském Hradišti převzal značnou finanční hotovost pro dětský domov. Když z kavárny odcházel, zvedli se i dva další muži od vedlejšího stolu. „Podle mě nás tam celou dobu pozorovali,“ říká Filgas. Ten ze schůzky zamířil k autu a chystal se odjet. „Najednou mě jeden z těch mužů uchopil za ruce a druhý mi z kapsy vyrval peněženku. Dali se na útěk. Dostal jsem vztek a rozběhl se za nimi,“ dodává zpěvák.

Prvního, který nesl ukradené věci, rychle dostihl. „Podtrhl jsem mu nohy, spadl a peněženku upustil na zem. Zvedl se a utíkal pryč. Docela se mi i ulevilo. Nevěděl jsem totiž, jestli třeba nemá nůž,“ dodal Filgas, který dříve vystupoval s kapelou Argema. Zločin nešel oznámit ani na policii. Šel si koupit pepřový sprej.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.