Karel Gott: FRNK! Uletělo mu letadlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: FRNK! Uletělo mu letadlo!

Mistr poté, co vystoupil v Málaze z lodi Costa Concordia.
Mistr poté, co vystoupil v Málaze z lodi Costa Concordia. (pro Aha! – Jiří Krušina a Petr Adámek, (karelgott.com))

Po mořské bouři zažil Karel Gott (71) další problém. Sotva vystoupil z lodi Costa Concordia ve španělské Málaze, uletělo mu letadlo.

„Jel jsem ihned na letiště, ale spoj do Madridu, kde jsem měl přestupovat na letadlo do Mnichova, měl zpoždění. Takže jsem přípoj do Německa nestihl. Asi přespím na letišti,“ postěžoval si deníku Aha! Gott.

U srdce ale zpěváka při úmorném čekání na letišti hřál pocit z povedeného koncertu, který měl na luxusní lodi v noci na čtvrtek. „Dopadlo to výborně. Do toho divadla, kde jsem zpíval, se vešlo jen 1800 lidí. Přitom na lodi cestovalo i s posádkou 5 tisíc osob. Řada mých příznivců se tedy na koncert nedostala,“ posteskl si Gott.

„Autogramiáda pak byla delší než koncert,“ dodal zpěvák, který se do soboty zdrží v Německu, kde představuje novou desku Za sluncem. V neděli pak bude Karel v Praze natáčet dvě písně s Big Bandem Felixe Slováčka a v úterý se do Německa vrátí. V Hamburku má totiž převzít cenu za celoživotní přínos. Už od 31. ledna navíc budete Gotta slýchat ve vysílání Českého rozhlasu 2 – Praha. Bude mít vlastní hodinový pořad Zpátky si dám tenhle film, v němž se každou sobotu ujme role diskžokeje a pamětníka.

Přečtěte si
santamonica
8. 2. 2011 • 00:18

ale musim to risknout a podotknout, ze v polobotkac a oblekove kosili vypada na te plazi trapne. A pokud mne nekdo okrikne, ze byl na cestach, tak mu klidne reknu, ze zpival na vyletni lodi, takze na pripadnou navstevu plaze mohl byt pripraveny. Ze si deda uz neda pokoj. Copak neni ani trochu soudny?

zaj-po
31. 1. 2011 • 17:02

Vždyť jak by mohl žít bez slávy pro kterou udělal všechno co mohl??? Pořídil si krásnou rodinku proto aby nezestárl a jemu aby se klaněli všichni a volali: BRAVO NÁŠ BOŽSKÝ KÁJO!!! Vůbec nevím jaký sluch má český národ ( hlavně dámy) když neslyší že jeho tak zvaná tenorová kantiléna stojí oproti mnoha jiným zpěvákům opravdu hodně vzadu.Třeba si pro něj jednou přiletí UFO a bude pokoj!!!

qwertina
30. 1. 2011 • 15:38

vubec nechapu, proc si Gott porizoval dalsi deti, kdyz je stale nekde na cestach. Asi uz nedokaze zit bez zpevu a neustaleho zviditelnovani

winterfreshka
28. 1. 2011 • 13:22

snad Slavík přilétne včas zpět

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.