Gottova »cesta kolem světa«: Zbyly z ní 3 dny a 2 noci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottova »cesta kolem světa«: Zbyly z ní 3 dny a 2 noci!

Gottova cesta kolem světa se smrskla na tři dny!
Gottova cesta kolem světa se smrskla na tři dny! (Aha! – Marek Pátek )

Z velkolepě proklamované cesty zpěváka Karla Gotta (71) kolem světa zbyly pouhé tři dny a dvě noci!

Mistr sám na svých internetových stránkách uvádí, že bude na luxusní zaoceánské lodi Costa Concordia zpívat jen od 18. do 30. ledna, jenže nakonec ani to není úplná pravda. Na palubě pětihvězdičkového parníku pobude pouhé tři dny!

A důvod? Nabitý pracovní program. Zpěvák se proto nalodí až v průběhu cesty a předčasně loď i opustí. „Tak dlouho tam prostě nebudu. Čeká mě koncert s autogramiádou a to bude celé,“ potvrdil deníku Aha! Gott, jehož i v nejbližších dnech čeká pořádný kalup.

„S Jiřinou Bohdalovou bude natáčet show Nikdo není dokonalý pro TV Prima, zúčastní se Diamantového plesu v Brně. Pak pojede do Německa propagovat svou novou desku »Za sluncem« a teprve odtamtud zamíří na loď,“ vypočítává zpěvákův sekretář Jan Adam. „A od února do května čeká Karla koncertní turné po německy mluvících zemích,“ dozvídáme se.

Loď Costa Concordia popluje z Itálie do Španělska, Maroka, na Kanárské ostrovy, přes Madeiru a španělskou Málagu zpět do Itálie. Německá cestovka zájezd s koncertem slavného zpěváka prodávala několik měsíců (nejlevnější kajuta stála 16 tisíc korun) a teď inzeruje i u nás – v nabídce už ale Gottovo jméno nefiguruje. Vysvětlení? U nás se nabízejí poukazy na zcela jinou loď. Bez Mistra...

786245:gallery:true:true

Přečtěte si
pavucinka
9. 1. 2011 • 17:31

tu cestu Karel mluvil o cestě někdy v létě ,myslím na radiu F1.Jasně,že je to pro většinu drahé a tak nával zřejmě nehrozil....Stejně ale měl oznámit, že to padá./klamavá reklama?- možná, skoro ano/ Ivanka je na VIP docela zábavná, díky za to.....ale byl by lepší vrátit nějaké soutěže a dost těch drbozpráv. Díky.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.