Karel Gott prožil v Atlantiku svůj MISTRál: Bylo mi zle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Karel Gott prožil v Atlantiku svůj MISTRál: Bylo mi zle!

Karel na lodi Costa Concrodia.
Karel na lodi Costa Concrodia. (pro Aha! – Jiří Krušina (karelgott.com))

To, čeho se bál, se skutečně stalo! Zpěvák Karel Gott (71) zažil na luxusní italské lodi Costa Concordia mořskou bouři.

Zpěvák tak prožil okamžiky jako opsané z textu jednoho svých hitů – Mistrál! „Bylo mi zle, vůbec jsem nemohl jíst a spát,“ prozradil deníku Aha! v telefonickém rozhovoru Gott, který dnes v jihošpanělské Málaze z lodi vystoupí.

Nevyspalý Mistr probděl na lodi celou noc. „Nedalo se spát! Moře při cestě z Madeiry k Africe hodně bouřilo, bylo to ošklivé, a tak jsem raději odešel z kajuty pryč,“ prozradil nám Gott. Ulevilo se mu až při procházce po barech, které se na lodi nacházejí. „Raději jsem nic nejedl, dal jsem si jen něco k pití a poslouchal jsem vynikající hudebníky, kteří v těch barech vystupují u piána,“ řekl zpěvák deníku Aha!.

V noci na dnešek měl Karel na lodi svůj samostatný koncert.

„Je tady velmi zamíchané publikum. Jsou tu lidé od nás, z Německa, ale i z jiných zemí, například z Itálie, odkud tato loď vyplouvala,“ plánoval včera Gott, že bude zpívat hned v několika jazycích.

Loď s nejslavnějším českým zpěvákem na palubě přistane u španělského pobřeží dnes ráno. Karel se pak letecky z Málagy přesune do německého Mnichova, kde bude pokračovat v propagaci své nové  desky »Za sluncem«. Za manželkou Ivanou (35) a dětmi Charlotte (4,5) a Nelly (2,5) se dostane až po víkendu.



Přečtěte si
xcarodejka
29. 1. 2011 • 11:37

Karel se sice trochu pomýlil poslední roky, ale měli bychom být vděčni za jeho zpívání, jen ať Věčný přístav ještě dlouho míjí. My žijeme dlouho, například mému otci je 93 let a je fit, a KG na spuštění kotvy svého plavidla má ještě čas......

stekavka
28. 1. 2011 • 05:23

Tak na co čekáš? Přístav čeká jen na tebe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.