Nová fakta o Hůlkově »kamarádce«: Říká se jí AVATAR! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nová fakta o Hůlkově »kamarádce«: Říká se jí AVATAR!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nová kamarádka zpěváka Daniela Hůlky (42) Jana je samé překvapení! Poté, co deník Aha! informoval o tom, že pracuje jako barmanka a příležitostná striptérka na jedné pražské diskotéce, ozvali se její známí se šokujícími informacemi! Proč se Janě říká Avatar?

„Psali jste, že se živí jako barmanka a občas striptérka, ale doopravdy je to naopak! Spíš striptérka a jen občas barmanka,“ tvrdí zdroj z okolí půvabné Jany, která se objevuje po Hůlkově boku.

Dodává také, že nějaký čas pracovala jako spoře oděná tanečnice v Itálii, a mezi přáteli se jí přezdívá Avatar. Proč? „To proto, že má oči daleko od sebe a kdyby byla její kůže modrá, jako by z oka vypadla princezně Neytiri z filmu Avatar,“ říká zdroj.

Daniel sice spojitost s Janou odmítá, nicméně jeho záliba v ženách je známá. „Hledám vztah a mám to tak, že to musí pořádně zajiskřit,“ prozradil deníku Aha! Hůlka, který se chystá na svou každoroční silvestrovskou cestu do Chorvatska na jachtu, kde bude plachtit, topit si na lodi a užívat si chlapskou pohodu s kamarádem.

Neytiri z Avataru.

Daniel Hůlka se s Janou objevil na jednom z večírků.

Co je Avatar

Film slavného režiséra Jamese Camerona, který natočil mimo jiné Titanic s Leonardem DiCapriem. Zjednodušeně řečeno – film Avatar vypráví příběh postiženého vojáka, který se na jiné planetě infiltruje mezi domorodé obyvatele s modrou kůží. K tomu mu slouží tzv. avatar – tělo, které se podobá právě domorodcům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.