Tajemství koktejlů z Ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tajemství koktejlů z Ordinace!

Jirešová (vpravo) v baru U čerta.
Jirešová (vpravo) v baru U čerta. (TV Nova)

Koktejly pro seriál připravují výhradně rekvizitáři a jsou nealkoholické. Míchány jsou speciálně pro seriál, nikde jinde je nekoupíte.

„Já drinky míchat neumím, ani doma návštěvám nic takového neservíruju. A když si někdy v nějakém podniku koktejl poručím, tak jedině mojito,“ dodává Ivana Jirešová s úsměvem.

Výrobu pestrobarevných koktejlů pro tenisový bar má na starosti rekvizitářka Jitka Levínská Jíchová. Její království se nachází na tenisových kurtech v PrazeUhříněvsi, kde se populární barové scény natáčejí.

„Recepty jsme si vymysleli sami. Stálo nás to řadu pokusů. Oddělit od sebe například dvě barvy, aby se nesmíchaly, nebylo vůbec snadné. Celý fígl spočívá v tom, že spodní díl musí být těžší, v našem případě jsme si pomohli hustším sirupem. Žádný z drinků neobsahuje alkohol, k jejich namíchání používáme jen džusy a sirupy,“ vysvětluje barová experimentátorka.

Přečtěte si
opportunity
30. 1. 2011 • 21:11

Takhle se barevné drinky míchají běžně Objevili Ameriku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.