Z »Růžovky« udělali hotel - Noc za tři a půl tisíce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z »Růžovky« udělali hotel - Noc za tři a půl tisíce!

Z »Růžovky«, kde ordinuje Zlata Adamovská coby Běla Valšíková, se stal hotel!
Z »Růžovky«, kde ordinuje Zlata Adamovská coby Běla Valšíková, se stal hotel! (TV Nova – Jan Kroupa, Hotel Villa)

Z vily s růžovou fasádou známé jako gynekologická ordinace »Růžovka« ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, kde ordinuje Zlata Adamovská (51) coby Běla Valšíková, je hotel! Diváci se ale nemusejí bát, že by snad bylo natáčení seriálu ohroženo. „Uvnitř vily se nikdy netočilo, interiéry ordinací máme v ateliéru,“ uklidňuje fanoušky mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Prvorepubliková vila ve stylu art deco ze třicátých let minulého století, která se nachází nedaleko pražské stanice metra Želivského a jejíž exteriér je známý divákům »Ordinace«, prošla náročnou rekonstrukcí. Nyní slouží k ubytování českých i zahraničních klientů. Čtyřhvězdičkový hotel Villa, kde noc stojí 3500 korun, láká na romantický víkend pro dva.

To ale neznamená, že by tato změna nějak omezila či snad zastavila natáčení oblíbeného seriálu. „Pro děj se používají jen záběry exteriéru nebo příchody či odchody herců před domem. Ordinace Běly Valšíkové a dalších lékařů z »Růžovky« se nacházejí v ateliérech v pražské Hostivaři,“ dodává mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

»Novácká« putovní paruka! Točila v ní Munzarová a nyní i Fiala!

Ve speciálním silvestrovském dílu Ordinace v růžové zahradě 2 se herci vrátí v čase do totalitního režimu. Změny tedy dozná scénář, ale hlavně vizáž herců.

Radim Fiala (39), který ztvárňuje doktora Petra Hanáka, se představí coby nemocniční kotelník a pro lepší vyznění role mu maskéři nasadili paruku. Tu samou paruku ale v seriálu nosila i Bára Munzarová (38) v roli Pavly Barnové! „Bára neměla pro kameru moc hezké vlasy, tak jí dali paruku. Ta se po jejím odchodu vrátila do depozitáře k ostatním kostýmům. Když se hledaly paruky pro silvestrovský díl, tak se použila i ta její,“ prozradil deníku Aha! zdroj ze zákulisí natáčení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.