Ordinace v růžové zahradě 2: Co uniklo ze scénáře? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ordinace v růžové zahradě 2: Co uniklo ze scénáře?

Michaela Kuklová alias doktorka Lea Vágnerová dostane v nových dílech Ordinace hodně prostoru.
Michaela Kuklová alias doktorka Lea Vágnerová dostane v nových dílech Ordinace hodně prostoru. (TV Nova)

Dva dny nebo chceteli 48 hodin nás dělí od chvíle, kdy se na obrazovce znovu rozzáří nejsledovanější seriál současnosti – Ordinace v růžové zahradě.

A že se tam budou dít věci! Ještě před startem nových dílů se nám podařilo zjistit, co se v nich bude odehrávat, kdo nový se objeví na scéně a kdo naopak ze seriálu zmizí...

Lea a její krutý plán

Dějem následující řady nejvíce zahýbá nová postava – doktorka Lea Vágnerová (Michaela Kuklová). Ta se přišla pomstít Běle Valšíkové (Zlata Adamovská), kterou viní ze smrti své dcery. Lea má jediný cíl: zničit Bělu za každou cenu.

„Každá z linek hlavních postav bude zajímavá. Nejvíc se ale budeme věnovat Běle Valšíkové, protože nad ní se stahují mračna. Lea má dokonalý plán, který se jí podaří uskutečnit. V jednu chvíli to bude vypadat, že Běla přijde úplně o všechno,“ prozrazuje producentka seriálu Lenka Hornová.

Pusenští se vrátí

V nových dílech se objeví také Pusenští (Milan Bahul, Bára Munzarová). „Ti sice žijí spokojeně v Bratislavě, ale nechali tady Matyho (Jan Cina), který se dostane do velkých potíží.

A protože se to bude týkat právě Pusenských, tak se v seriálu opět budou objevovat, aby pomohli řešit Matyho problémy,“ říká producentka seriálu.

Mázlové se zamilují do chůvy

Zajímavá situace nastane také u Mázlů. „Mají malé miminko, dva Jakuby, ještě se občas starají o Matyho. Ale problém bude jiný.

Magda (Markéta Plánková) se bude muset vrátit do práce, pokud nebude chtít přijít o kariéru. Takže budeme pořádat velký konkurz na chůvu. Ta se najde a oba Jakubové se do ní zamilují...“

Suk musí skončit

„Lea Vágnerová potřebuje místo pro svého bratra a prostřednictvím drobné intriky pošle doktora Suka na stáž, a tím se uvolní místo právě pro novou postavu – jejího bratra (Michala Novotného),“ prozrazuje Hornová.

Nový chirurg

Lea má mladšího bratra, který se jmenuje Darek (Michal Novotný), říká se mu Dáreček. Je to postava, která přivolává doslova katastrofy. Je to smolař, ale hodný člověk. Přichází za Leou do kamenické nemocnice a bude pracovat na pozici chirurga.

NEJ o Ordinaci

V obou řadách Ordinace si zahrálo 1184 herců.

Dosud bylo použilo přibližně 40 000 kostýmů.

Diváci se mohou těšit na nové prostory, které se v seriálu objeví. Jedná se například o pizzerii a disco club.

Petr Rychlý, který v ordinaci po celou dobu účinkuje – od roku 2005 měl celkem 608 natáčecích dní.

Výrobní štáb čítá 40 lidí.

Nejmladším účinkujícím byl jednodenní novorozenec.

Nejobtížnějším natáčením byl skutečný porod v porodnici.

Rekordy ve sledovanosti: hranici dvou milionů diváků seriál poprvé překročil 29. 12. 2005 (2 016 000 diváků). Nejúspěšnější byl zatím 122. díl, uvedený 23. 6. 2009. Ten na svých obrazovkách sledovalo 2 498 778 dospělých diváků.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.