Ordinace 2: Další nové vztahy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ordinace 2: Další nové vztahy

Dana Morávková (Zdena Tichá) si v seriálu prošla malým peklem, a tak jí scenáristé nadělili trochu klidu a lásky se Zdeňkem Mahdalem (Zdeněk Jirků).
Dana Morávková (Zdena Tichá) si v seriálu prošla malým peklem, a tak jí scenáristé nadělili trochu klidu a lásky se Zdeňkem Mahdalem (Zdeněk Jirků). (TV Nova)

Nové díly nejúspěšnějšího seriálu současnosti Ordinace v růžové zahradě 2 nebudou jen plné napětí a hádek, scenáristé si našli místo i pro nové lásky.

O tu se ale někteří herci budou muset poprat přímo se smrtí! Zajíček Ben Cristovao (23, Max Suchý) totiž bude mít románek s o generaci starší Kateřinou Kornovou (43, Nina Skálová), která bude bojovat o život s rakovinou jater!

Jan Čenský (49) si coby David Suchý může oddychnout. Myslel si, že je jeho seriálový syn Max (Ben Cristovao) homosexuál, a dost ho to trápilo. Max ale mezitím propadl kouzlu své o generaci starší učitelce tance Nině (Kateřina Kornová) a jejich vztah si projde zatěžkávací zkouškou. „Nina onemocní rakovinou jater a bude bojovat o svůj holý život,“ řekla Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

O poznání šťastnější bude dějová linka Dany Morávkové a její postavy Zdeny Tiché. Po strastech, kdy skončila i ve vazbě, najde lásku v náručí Zdeňka Jirků, jehož hraje Zdeněk Mahdal. „Pod maskou dobráka jsem se vetřel do Zdeniny přízně,“ potvrzuje milenecký vztah Mahdal. Tomu ale tato maska nevydrží věčně, a tak i tento páreček čekají trable.



Přečtěte si
tunka
27. 1. 2011 • 15:34

Víš, to je asi tak stejné, jako když vy muži koukáte na fotbal, nebo hokej. A která žena jde do hospody? Žádná !!!

mira42
27. 1. 2011 • 12:42

Televize, které tyto přiblblé seriály uvádějí bych nejraději žaloval za rozvracení manželství. Většina žen si je nechce nechat ujít, tak co zbývá rozumnému manželovi jiného než se sebrat a jít se pobavit s kamarády na pivo. To, co bude následovat je jasné.

ifadka
27. 1. 2011 • 12:23

by se mohl nazývat Ordinace v růžové zahradě a neb každý s každým

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.