Ordinace v růžové zahradě 2 - Dnes nastupuje Kuklová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ordinace v růžové zahradě 2 - Dnes nastupuje Kuklová!

Novou posilou lékařského týmu v »Růžovce« bude na postu primářky Michaela Kuklová.
Novou posilou lékařského týmu v »Růžovce« bude na postu primářky Michaela Kuklová. (TV Nova)

Již dnes se v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2 blýskne nová hvězda – Michaela Kuklová (42)! Coby primářka Lea Vágnerová bude dělat ze života peklo Zlatě Adamovské (51), která ztvárňuje pediatričku Bělu Valšíkovou! Ta totiž podle postavy Kuklové může za smrt její dcerky Denisky!

„Se svou postavou nemám naštěstí lautr nic společného. Její zážitky bych opravdu mít nechtěla. Herecky je nicméně tato role velice zajímavá a barevná. Moc mě ale překvapilo, že ačkoliv spolu herci Ordinace jsou tak často, stále se na sebe těší a jsou tu jedna velká rodina,“ svěřila se deníku Aha! pohádková princezna Jasněnka Míša Kuklová.

„Lékařka Lea Vágnerová v podání herečky Míši Kuklové přijede do Kamenice, aby pomstila smrt své malé dcery Denisky. Podle Ley je za ni zodpovědná doktorka Valšíková, kterou ztvárňuje Adamovská,“ prozradila deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková. „Pro svou pomstu Lea bez váhání využije své ženské zbraně a velkou dávku intrikánství. Půjde přes mrtvoly, jen aby Běla dostala, co si zaslouží. Bude se snažit rozklížit i její manželství s Eduardem Valšíkem, kterého hraje Petr Štěpánek,“ dodává Měšťáková.

Její příchod ale nebude takový, jaký by si Vágnerová představovala. A mohou za to hlavně již zmiňované ženské zbraně! „V noci před nástupem na post primářky se Lea vyspí s doktorem Hanákem v podání Radima Fialy. Ani jeden z nich ale nepřizná, že je lékařem v kamenické nemocnici, a ráno je tak v práci čeká překvapivé setkání. Jediný Hanák tak ví o jejích záměrech zničit Bělu,“ řekl exkluzivně deníku Aha! zdroj ze zákulisí seriálu.

Šťastnému je 45: Slavit budu prací!

Oblíbený primář Dalibor Frynta z »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 Jan Šťastný dnes slaví pětačtyřicáté narozeniny! „Oslavovat budu prací. Od rána mám jeden dabing za druhým a zastavím se až v šest. To pak zajdu se svou přítelkyní na večeři a uděláme si hezký večer,“ prozradil deníku Aha! oslavenec.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.