Adamovská v Ordinaci: Projde si peklem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Adamovská v Ordinaci: Projde si peklem!

Fotografie
Fotografie (internal)

Scenáristé »novácké« Ordinace v růžové zahradě 2 divákům vynahradí chybějící kriminálky!

Michaela Kuklová (42) v roli Ley Vágnerové zničí život Běly Valšíkové v podání Zlaty Adamovské (51), ta si sáhne na dno a pokusí se o sebevraždu! Peklo si prožije i Jan Cina coby Maty, kterého unesou a pokusí se ho zabít!

Ačkoliv televize Nova ve svém jarním schématu upřednostnila tureckou telenovelu Tisíc a jedna noc, čímž na obrazovkách vymýtila oblíbené Kriminálky z Las Vegas a Miami, divák si i tak přijde na své! Scenáristé seriálu Ordinace v růžové zahradě 2totiž přitvrdili a v Kamenici se tak bude řešit i únos, pokus o vraždu a sebevražda!

„Běla Valšíková v podání Zlaty Adamovské se dotkne úplného dna. Kamenici šokuje zpráva, že se pokusila o sebevraždu. Zkáza postihne její manžeství s Eduardem (Petr Štěpánek) i práci. Jediný, kdo se tajně raduje, je Lea (Michaela Kuklová) – strůjkyně Bělina neštěstí. Ta si myslí, že Běla může za smrt její dcerky Denisky a chce ji zničit,“ prozradila Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková, co diváky čeká v blízké době.

Natáčení tak bude psychicky náročné nejen pro Adamovskou, ale i pro blízkého přítele Petra Štěpánka. Jeho manželka Vlasta Janečková (75) je kvůli pokusu o sebevraždu v reálném životě hospitalizována na psychiatrické klinice, a bratr Martin Štěpánek (†63) si vzal život v září výstřelem z pistole.

Nejen Běle ale bude život viset na vlásku. „Maty Povýšil (herec Jan Cina), se vzepře zločinci. Ten naplánuje jeho únos a vraždu...,“ dodala Měšťáková.

Světlým bodem bude alespoň návrat sestry Veroniky Jirkové, kterou ztvárňuje Adéla Gondíková.

Přečtěte si
alenkaa
3. 2. 2011 • 17:26

to zase nějak ti scénáristé nepokoní.Už takhle je Ulice k nekoukání.Ještě,že prý se tam vrací Vasil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.