Těhulky Laurinová a Kuklová: Odcházíme z Kalichu! Špatně s námi totiž zacházíte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Těhulky Laurinová a Kuklová: Odcházíme z Kalichu! Špatně s námi totiž zacházíte!

Sabina Laurinová (vlevo) ani Míša Kuklová nejsou spokojené, jak s nimi v divadle zacházejí. Dávají mu proto zatím vale.
Sabina Laurinová (vlevo) ani Míša Kuklová nejsou spokojené, jak s nimi v divadle zacházejí. Dávají mu proto zatím vale. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Těhotné herečky Sabina Laurinová (36) a Michaela Kuklová (40) nezvládly nápor v Divadle Kalich, kde obě hrají v muzikálu Jack Rozparovač.

Těhotné herečky Sabina Laurinová (36) a Michaela Kuklová (40) nezvládly nápor v Divadle Kalich, kde obě hrají v muzikálu Jack Rozparovač. „V tomto muzikálu s herečkami moc dobře nezacházejí,“ postěžovala si Laurinová, která v pátém měsíci musela odstoupit. „Už jsem nemohla dál,“ tvrdí Sabina, jež je teď v sedmém měsíci. Slitování s těhotnými – ani náhodou!

A podobně je na tom i Michaela Kuklová, které nabíhá pátý měsíc těhotenství. „Já nevydržím v upnutém korzetu, který si vyžaduje role Glorie, tři hodiny. Pociťovala jsem divné tlaky, mohlo by to miminku ublížit, takže jsem se rozhodla, že příští týden už nenastoupím,“ řekla deníku Aha! Kuklová, jež alternuje s Laurinovou stejnou roli. „Choreografii by kvůli nám zcela jistě upravili, ale přemety a hvězdy prostě dělat nemůžu, to bych už ani nezvládla,“ popisuje situaci Kuklová. Ta na dítě čekala sedmnáct let, proto není divu, že se o své miminko strachuje a raději volí odchod z divadla. „Navíc jsme už obě nápadně gravidní,“ dodala Laurinová, která v pondělí v Kalichu pokřtila DVD Jak vznikal Jack. To byly zřejmě poslední chvíle, které míní obětovat divadlu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.