Šeherezáda má strach o manžela. Vyhrožují mu smrtí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šeherezáda má strach o manžela. Vyhrožují mu smrtí!

Šeherezáda Korel se bojí o svého manžela Halita, kvůli jeho nové roli mu vyhrožují smrtí.
Šeherezáda Korel se bojí o svého manžela Halita, kvůli jeho nové roli mu vyhrožují smrtí. (TV Nova)

Představitelka hlavní hrdinky seriálu Tisíc a jedna noc, jehož první díl včera dávala TV Nova, to nemá jednoduché. Ve filmu ani ve skutečnosti. Jejímu manželovi, kterým je hlavní mužský hrdina seriálu, vyhrožují smrtí.

Krásná turecká herečka Bergüzar Korel (28) v seriálu ztvárňuje roli zoufalé matky, jejíž malý syn je vážně nemocný. Pomoc jí za společně strávenou noc nabídl šarmantní Onur Aksal, kterého hraje její skutečný manžel Halit Ergenć (40), s nímž začala chodit právě během natáčení této turecké telenovely.

Šeherezáda se bojí o manželův život

Ta přinesla Ergenćovi takovou slávu, že ho obsadili i do role osmanského sultána v jiném seriálu, který se právě natáčí. A kvůli této roli má velké problémy, protože mu vyhrožují smrtí.

Islámské extrémisty totiž popudilo zobrazení vládce ze 16. století, který se opíjí alkoholem. Hned po odvysílání prvního dílu došlo vedle výhrůžek smrtí přes 70 tisíc stížností, které mířily i na nevhodné vyobrazení sultánova harému s nahými ženami.

Přečtěte si
1celeste
8. 2. 2011 • 00:26

strčte si tu telenovelu,někam a neobtěžujte svou stupidní naivitou občany tohoto státu,ještě že na satelitech běží přírodovědné filmy,jen magor se může dívat na tudle stupiditu,to byl zase bombastickej kup

atramka
7. 2. 2011 • 16:31

asi áno, ale vydržať

atramka
7. 2. 2011 • 16:30

u nás má obrovskú sledovanosť, na Markíze to ide od utorka do piatku. Možno už odvysielali nejakú 30 časť, možno viac-ale občas je to straaašne spomalené, len hľadia na seba, a to má nejakých 180 častí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.