TELEVIZNÍ VÁLKA: Prima Nově vyfoukla Genzera a Suchánka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

TELEVIZNÍ VÁLKA: Prima Nově vyfoukla Genzera a Suchánka

NOVINKY TELEVIZE PRIMA
NOVINKY TELEVIZE PRIMA (TV Prima)

Mr. GS končí, ať žije Partička! Prima z konkurenční Novy přetáhla známou dvojici bavičů Richarda Genzera (44) a Michala Suchánka (45).

Angažovala je do nové improvizační show s názvem Partička, která odstartuje už v březnu. Inspirovala se při tom podobným projektem slovenské televize Markíza. Proč Genzer a Suchánek kývli? Důvodem jsou peníze!

„Podobnost rozhodně není čistě náhodná, opravdu jsme se nechali inspirovat. Jde o úspěšný projekt, proto si myslíme, že zaboduje i u našich diváků,“ nechal se slyšet generální ředitel Primy Marek Singer.

Podle něj se má televizní národ na co těšit. „Půjde o zábavu, která by se dala krájet,“ řekl s tím, že dvojici doplní herec Igor Chmela a režisér Ondřej Sokol, který měl na starosti už pořady Tele Tele a Mr. GS na konkurenční Nově.

Ta se k zmíněným veletočům a přetahování tváří nevyjádřila. „Nebudeme to komentovat,“ uvedla mluvčí Novy Michaela Fričová. Zato na Primě si mnou ruce. „Je tu jen omezené množství talentů, takže když se nám někdo zamlouvá a domluvíme se na podmínkách, má k nám dveře otevřené,“ řekl Singer s tím, že do budoucna nevylučuje příchod dalších tváří známých z pořadů ostatních televizních kanálů.

Přečtěte si
juanab
3. 2. 2011 • 12:22

talenty se jim asi zdaleka vyhýbají, když museli vzít tyhle dva. Tele Tele byl kdysi vtipný pořad, ale od té doby uteklo hodně vody a tito dva pánové jsou již dlouho spíš trapní než vtipní.

alenkaa
2. 2. 2011 • 19:29

Perlo,tak to si zaperlila.Omlouvám se,ale ono se to tak hodí.Pavel Liška by byl určitě ten pravý,který by se do Partičky hodil. G + S asi určitě ne,takže ten pořad půjde do kelu.Ale Liška a kdo ještě k němu??Pavel Liška.Olda Kaiser?Kuba Batulka(teď si vzpomenu jen na jeho mámu)

rarapak
2. 2. 2011 • 19:10

Dva buzíci

rarapak
2. 2. 2011 • 19:08

Ten Slovenský pořad je fajn ele ne s bavičema jako jsou tady ty dva vdyť můžou akorát bavit puberťáky. Vždyť co vipus těj z huby je krávovina

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.