Michal David v muzikálu: Geňa a Suchoš ho zabijí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Michal David v muzikálu: Geňa a Suchoš ho zabijí!

Oldřich Lichtenberg (vlevo), producent nového muzikálu Je třeba zabít Davida, míří pomyslnou zbraní na hlavu Michala Davida.
Oldřich Lichtenberg (vlevo), producent nového muzikálu Je třeba zabít Davida, míří pomyslnou zbraní na hlavu Michala Davida. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Jeden z nejpopulárnějších zpěváků 80. let Michal David (48) poprvé stane jako herec na divadelních prknech. Bude hrát sám sebe v muzikálu Je třeba zabít Davida. A čeká ho smrt. Stane se obětí Richarda Genzera a Michala Suchánka.


„My tam vlastně uděláme z Michala Davida úplného blbce,“ tvrdí producent muzikálu Oldřich Lichtenberg. „No nevím, jestli už nejsem úplný blbec,“ oponoval mu Michal David, jenž tak společně s Lichtenbergem reaguje bláznivou parodií na české kritiky, kteří málokdy nechají na zpěvákovi suchou nit. „Samozřejmě jména jako Rejžek a další jsou podobností čistě náhodnou,“ tvrdí Lichtenberg.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.