Šok z Novy: Mr. GS končí! »Suchoš« s »Geňou« dostanou nový pořad... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok z Novy: Mr. GS končí! »Suchoš« s »Geňou« dostanou nový pořad...

S čím se asi vytasí Genzer (vpravo) a Suchánek v novém pořadu?
S čím se asi vytasí Genzer (vpravo) a Suchánek v novém pořadu? (Aha! – Martin Hykl)

Talkshow Michala Suchánka (45) a Richarda Genzera (43) Mr. GS končí! Ne však kvůli upadající sledovanosti, ale doslova za odměnu! Vtipné dvojce moderátorů se totiž tak moc dařilo, že od Novy dostanou nový a lepší pořad!

„Mr. GS byl celé ty čtyři roky velice úspěšný, nekončí kvůli malé sledovanosti. Právě naopak! Suchánek s Genzerem se natolik osvědčili, že jim produkce TV Nova v příštím roce nadělí nový pořad s podobnou koncepcí. Půjde o jiné prostředí, vychytají se nějaké mouchy, kluci připravují jeden zlepšovák za druhým,“ prozradil deníku Aha! zdroj z produkce TV Nova.

Sázka na Suchánka s Genzerem se Nově zatím vždy vyplatila. Když přišli s Tele Tele, vznikl doslova fenomén. I když je pořad Mr. GS talkshow běžného formátu, díky jejich osobitému humoru se setkal s úspěchem. A ten chce Nova ještě zvětšit.

„Za tu dobu, co dělají pro Novu, mají různé nápady a inovace, které se rozpracovávají. Teď přišli s dalším nápadem,“ potvrdila informace tisková mluvčí Novy Michaela Fričová.

Nový pořad s pracovním názvem Lobogo je již v polovině fáze příprav. Bude mít zcela novou scénu a mírně odlišnou koncepci. Stále ale bude postavený na umu glosátorství této »dvojky«. „Oni dva toho budou účastni, více toho zatím prozradit nesmím,“ dodala Fričová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.