Ordinace v růžové zahradě 2: Rychlý v ohrožení! Kvůli těhotné Plánkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ordinace v růžové zahradě 2: Rychlý v ohrožení! Kvůli těhotné Plánkové!

Kdyby Petr Rychlý, který hraje Magdina manžela Čestmíra, musel ze seriálu kvůli změně scénáře odejít, přišel by měsíčně o honoráře z natáčení v řádech několika desítek tisíc!
Kdyby Petr Rychlý, který hraje Magdina manžela Čestmíra, musel ze seriálu kvůli změně scénáře odejít, přišel by měsíčně o honoráře z natáčení v řádech několika desítek tisíc! (TV Nova )

Herečka Markéta Plánková (32) má důvod k radosti! Po letech samoty, kdy jako svobodná matka vychovávala dcerku Agátku (3), je konečně šťastná. Provdala se za bývalého televizního reportéra Daniela Častvaje (36) a otěhotněla! Jenže to přidělává vrásky na čele Petru Rychlému (45), který v seriálu hraje jejího manžela Čestmíra Mázla!

„Moc se s manželem i Agátkou těšíme,“ radovala se Plánková, která zatím netuší, zda k dcerce přibude bratříček, či sestřička. Jisté ale je, že těhotenství Plánkové zkomplikovalo natáčení »novácké« Ordinace!

Tam totiž její Magda už těhotná je, a v dnešním díle dokonce porodí. Reálné těhotenství Plánkové tak teď scenáristům zamotalo hlavu, protože nechat ji otěhotnět v ději podruhé by nevypadalo dobře. A natáčet s těhotnou herečkou tak, aby to nebylo poznat, není reálné.

Ve vzduchu visí i možnost, že by Plánková ze seriálu odešla. To by ohrozilo Petra Rychlého, který hraje jejího manžela. A nebylo by to poprvé, co odchod jedné postavy ze seriálu připravil o roli i jejího partnera. Když totiž z Ordinace odešel Milan Bahul (50), zmizela s ním i jeho manželka Pavla, kterou hraje Bára Munzarová (38).

Podle oficiálních zpráv se ale Rychlý bát nemusí. „Magda Markéty Plánkové je spolu s Čestmírem Petra Rychlého jednou ze stěžejních postav, která má u diváků velkou popularitu, takže si je scenáristé rádi nechají.

O jejím těhotenství se dozvěděli před pár dny, takže nyní teprve řeší, jak dějovou linku upravit a přepsat, aby ji přizpůsobili té radostné události v životě paní Plánkové,“ řekla deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

U Čestmíra Mázla v podání Rychlého by tak mohly proběhnout jen větší změny a jeho role nejspíš zůstane.

Markéta Plánková čeká s manželem Danielem Častvajem miminko.

Těhotenství Plánkové v Ordinaci. Co s ním? 3 možné scénáře

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.