Zájezd V.V.I.P. = Velmi, ale opravdu velmi důležití lidé | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zájezd V.V.I.P. = Velmi, ale opravdu velmi důležití lidé

Kolik milionářů se vejde do vrtulníku?
Kolik milionářů se vejde do vrtulníku? (Isifa.com)

Divili byste se vůbec, kdyby při tomhle pohledu autor této fotky omdlel a vůbec nestiskl spoušť?! Vždyť kdy se podaří, aby do jednoho záběru napochodoval takový zástup celebrit nejvyšší kategorie?!

Dostat na jednu fotku supermodelky Naomi Campbell a Bar Refaeli, hollywoodské megastar Lea DiCapria s Cameron Diaz, nejbohatšího baseballistu planety Alexe Rodrigueze a navrch ještě ruského miliardáře Vladislava Doronina, to je prostě kapitální úlovek! A vlastně splněný fotografův sen.

Fotoreportérovi agentury Splashnews se takto zadařilo na Havaji, kam se celá kompanie přijela rekreovat do stejného hotelu. Jen z letiště nedorazila čoudícím autobusem, ale pěkně vzduchem, najatou helikoptérou. I pilotovi se musel třást knipl v ruce, když si uvědomil, kolik miliard veze na palubě!

„Těch hvězd se sem sjelo tolik, že se ihned vyrojily spekulace, že se tu nejspíš chystá nějaká velká svatba, třeba Brada Pitta (47)  s Angelinou Jolie (35),“ popisuje paparazzo. Nic takového ale zatím světové agentury nepotvrdily, hvězdy si zřejmě jen chtějí prohřát kosti a nachytat bronz...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.