Dara Rolins - Bude moderovat Českou Miss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dara Rolins - Bude moderovat Českou Miss!

Zpěvačka po návratu z Ameriky rozhodně nemá o pracovní nabídky nouzi.
Zpěvačka po návratu z Ameriky rozhodně nemá o pracovní nabídky nouzi. (Aha! – Marek Pátek)

Dara Rolins (38) hlásí návrat ve velkém stylu! Zpěvačka, jejíž loňský rok v mnohém připomínal scény ze špatného filmu, se po návratu z Ameriky nezastaví.

Kromě udílení cen Kadeřník roku 2010 ji čeká i moderování březnového finále České Miss! O tom, že Prima pro Daru chystá »něco velkého«, deník Aha! informoval už minulý týden!

Českou Miss loni uváděl Libor Bouček, který nedávno Daře »přebral« Českého slavíka a nastoupil na její místo poté, co ji vyhodila televize Nova. Rolins v tu chvíli nebylo zrovna do skoku, nehledě na to, že v té době vyšla najevo nevěra jejího přítele Matěje Homoly (37), s nímž se krátce nato definitivně rozešla.

V novém roce se ale vše začíná v dobré obracet. Zpěvačka by totiž podle své manažerky Evy Skallové měla co nevidět podepsat smlouvu na moderování České Miss. „Tuhle informaci nemohu potvrdit, ani vyvrátit. Diváci se všechno včas dozvědí,“ říká mluvčí televize Prima Jana Kocová, která Daru původně lákala do poroty zamýšleného X Factoru.

Kromě toho se Rolins ujme i moderování Plesu v Opeře. „Dara Rolins bude uvádět letošní ročník,“ sdělila za pořadatele plesu mluvčí Zuzana Vinzens. Na jaře pak zpěvačku čeká turné.



Přečtěte si
1celeste
24. 1. 2011 • 17:36

Bože to nemáme kvalitních moderátorů dostatek,že si musíme zvát tudle rádoby hvězdu.Pan Eben copak není hoden tohoto postu.Já nevím,že nám musí pořadatelé za každou cenu otrávit večer.Jinak ať si laskavě jde odpykat to co způsobila,ale do své rodné země,já ji opravdu nehodlám v lochu živit ze svých daní.

brtan5
12. 1. 2011 • 21:43

TO BUDE TEN POŘAD V ŽENSKÉ VĚZNICI V PARDUBICICH PROTOŽE BY MNĚLA JÍT DO LOCHU A NÉ ZASE NĚJAKÉ PROTEKCE PROMINENTŮM , PĚT LET A MŮŽE KONFEROVAT V PRÁDELNĚ NIC JINÉHO NEZASLOUŽÍ......

zembislav
12. 1. 2011 • 15:28

Trapně se chlubit něčím, co před ní každej odmítl, to je ale ubohost.Ples v opeře např. je snobárna a vrchol konzumu, něco, za co by se každej styděl, natož aby to šel moderovat.Tahle nula nemá vůbec soudnost ani odhad, je to ubožačka.

cherilyn
12. 1. 2011 • 15:22

Nule Gambošové-Rolincové nikdy nikdo nic nenabídl a když sprostě zabila pana Rotrekla, tak bude moderovat Českou Miss i Ples v Opeře? Doufám, že nechutní producenti těchto akcí brzy zkrachují!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.