Milionářka Ivana Trump: Čtyři svatby a čtyři rozvody | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Milionářka Ivana Trump: Čtyři svatby a čtyři rozvody

Ivana Trump a Rosano Rubicondi.
Ivana Trump a Rosano Rubicondi. (ČTK)

Americká milionářka českého původu Ivana Trump (60) podala v pátek žádost o rozvod. Manželství s bývalým modelem a podnikatelem Rossanem Rubicondim (37), který je o 23 let mladší, ale ve skutečnosti ztroskotalo už pár měsíců po svatbě v dubnu minulého roku.

Jako důvod rozvodu uvedla slavná Češka fakt, že se s manželem vídali jen zřídka. „Rossano chce žít v Miami a pracovat v Miláně. Já jsem Newyorčanka, mám tady rodinu, přátele i byznys,“ píše v oficiální žádosti o rozvod Ivana. A jaký je neoficiální důvod? Rossano byl pro Ivanu zřejmě příliš starý! A tak si brzy našla náhradu. Jen pár měsíců po svatbě se po jejím boku začal objevovat 22letý »koloušek« John David Derry.

Kliknutím zvětšete

Pro Ivanu Trump, která nezahálí ani minutu, je manželství už nadobro uzavřenou kapitolou. Nyní se soustředí na svou účast v americké reality show Big Brother. V té budou soutěžit celebrity a bude se vysílat v lednu. A ač Ivaně manželství už čtyřikrát nevyšlo, neváhá dobře poradit druhým. „Není důvod ke kvapným rozhodnutím. Pokud stále Tigera miluje, měla by to překousnout, pokud ne, ať se rozvede. Peníze nejsou vše, prostě by měla naslouchat svému srdci,“ takovou radu třeba dala manželce nevěrného golfisty Tigera Woodse Ivana Trump. Ano, právě ta žena, které po rozvodu s Donaldem Trumpem spadlo do klína v přepočtu 360 milionů korun!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.