Zákulisí královské svatby: Expert na čtení ze rtů šokuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zákulisí královské svatby: Expert na čtení ze rtů šokuje!

George Clooney s manželkou, kterou obřad zřejmě vůbec nebral..
George Clooney s manželkou, kterou obřad zřejmě vůbec nebral.. (ČTK, EPA, Reuters)

Královskou svatbu prince Harryho a Meghan Markle vedle milionů lidí pozorně sledoval podle webu tn.nova.cz také odborník na odezírání rtů Terry Ruane. 

„Dnes nemám opici, takže je to fakt fajn," řekla podle odborníka Terryho Ruanea do mobilu dáma, která doprovázela kulinářského kritika Toma Parkera Bowlese. Princ Harry zase řekl své nevěstě Meghan Markle před oltářem: „Vypadáš úžasně. Chyběla jsi mi".

A vzhled svého protějšku chválil i George Clooney při setkání s moderátorem Jamesem Cordenem: „Vypadáš skvěle!" Zato jeho ženuška Amal se na nejsledovanější trachtaci roku  "blýskla" hláškou: „To je otrava". 

A nechybělo ani peskování! Královna Alžběta II. údajně prince Filipa neustále nabádala, aby rozhodně ani na okamžik nepřestával mávat. „Tak a teď si můžeme dát drink!" krátce po obřadu pronesl s ulehčením náš čerstvý ženich. Jeden se mu ani nediví...

Svatba Harryho a Meghan:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.