Přiznání Bočanové: Peklo s dcerou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Bočanové: Peklo s dcerou

Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou.
Mahulena Bočanová s dcerou Márinkou. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Martin Pekárek )

Nemá to jednoduché. Herečka Mahulena Bočanová (51) po smrti maminky, která zemřela na rakovinu a úmrtí otce, který odešel na věčnost v době, kdy se herečka rozváděla s Viktorem Mrázem (51) zůstala na výchovu své dcery sama. Nyní má herečka se svou dcerou pořádné starosti!

Márinka (16) od narození trpí lehkým mentálním postižením, a aby toho nebylo málo, spustila se jí puberta! „Pořád jsem si myslela, že nás tohle hrozné období minulo, ale bohužel…Řeknu vám, je to jízda, je to peklo, vzdor, nálady. Vůbec si neodpočinu,“ řekla Bočanová podle Blesku.

„Všude, kam jdu, tak jde se mnou. Já jdu na zahradu a ona jde za mnou…Nebo třeba koukáme na film a za minutu řekne, že ji to nebaví. Jdeme do kina a po deseti minutách ji to nudí, tak jdeme na koně…“ svěřila se Bočanová Aha! pro ženy.

Herečka loni oslavila padesátku, ale na rozdíl od mnoha žen v jejím věku, nemá vůbec čas věk řešit. Dceřina puberta ji zaměstnává natolik, že takové věci neřeší. „Já na to nemám čas (směje se). Samozřejmě cítím, že stárnu, ale já mám v životě úplně jinak poskládané priority. Když máte složitější život, tak malichernosti neřešíte,“ řekla herečka pro Aha! pro ženy.

Mahulena Bočanová - vzpomínky na Chalupáře:



Přečtěte si
hejpockej
29. 5. 2018 • 05:16

kdyby si tenkrat tehotna pani Bocanova nenechavala davat sona pri kazdy navsteve gynekologa, tak mohla byt dcerka normalni. To ze sono zvysuje rik rakoviny a autism a jinych mentalnich onemocneni si muze dnes kazdy vyhledat na googlu. Matka mela segru v 50, nikdy na sonu nebyla,a segra je dnes zubarka.

jity
23. 5. 2018 • 13:44

Mentálně nemocnému dítěti toho moc nevysvětlíte, přes tu držku bude u ní jen týrání a nic ji to nedá. Bude zlobit dále.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.