Kotek v zajetí strachu: Pro okolí se zbláznil... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kotek v zajetí strachu: Pro okolí se zbláznil...

Vojta Kotek má strach z nekonečna.
Vojta Kotek má strach z nekonečna. (archiv Blesku)

Snad každý člověk na světě má z něčeho strach. Jinak na tom není ani Vojta Kotek (30), kterého už od dětství trápí jedna velmi nepříjemná věc. Také přiznal, že u lidí z blízkého okolí se nesetkal s přílišným pochopením.

Vojta Kotek přiznal, že první krize kvůli věku ho nepotkala ve třiceti letech, ale už v pětadvaceti. Měl prý tenkrát pocit, že všechno končí a vysvětlil, čím to bylo. „Od dětství mám strach z konečna. Už jako malý jsem měl úzkost, že až umřu, nebude nic,“ přiznal herec v rozhovoru pro časopis Téma.

Jeho blízcí mu na to měli říci, že se zbláznil a on se tomu ani nediví, protože podobné obavy podle něj nikdo nechce přiznat. „Lidi, co jsou starší než vy, by pak museli úplně zešílet. A tak trousí nesmysly, že život začíná po padesátce,“ dodal přesvědčeně s tím, že život se podle něj krátí a každý den jsme blíž konci.

 Vojta Kotek: Netušil jsem, že člověka mohou bolet vlasy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
arnostarno...@...
20. 1. 2018 • 14:53

Já nevím ale jeho filmi a to co dělá se mi nelíbý je to jednoduché a hlavně když hraje nějakem serilálu je to trapný ého názoru je to ubohý

italiano
19. 1. 2018 • 16:17

Čím více člověk přemýšlíá, tím vzniká následně i více otázek a pocit, že nic neví....To ale nením špatně. Asi je důležitá víra a láska. Ptala jsem se co je smysl života jestli je Bůh, a myslím, že nením dalůeko. Je v našem srdci, a je to láska. Kdo je bezcitný egoista. tak Boha mená a umírá zřejmě navěky. Je to na každém, tak proč se bát?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.