Vojta Kotek stále svobodný a bez závazků: Kde je chyba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vojta Kotek stále svobodný a bez závazků: Kde je chyba?

Užívá si hereckých i režisérských úspěchů, skutečné hodnoty jsou pro něj ale někde jinde.
Užívá si hereckých i režisérských úspěchů, skutečné hodnoty jsou pro něj ale někde jinde. (David Kundrát)

Mladý herec sklízí v současné době úspěchy také coby filmový režisér. Dokončil svůj první film Padesátka, který měl premiéru na Štědrý den. Daleko cennější než tvůrčí kariéra jsou pro něho ale hodnoty jako vztah, láska a rodina.

Ačkoliv je nyní „singl“, o tom, jak by měl ideální vztah a rodina vypadat, přemýšlel už mockrát. Nicméně zatím je to spíše teorie, která převládá nad praxí. „Mám velmi jasnou vizi, jak by to mělo být. A to je možná ten problém. Protože ty konkrétní vize se těžko naplňují. Asi od toho mám moc velký očekávání, příliš to řeším, komplikuju… Chyba je určitě ve mně,“ přiznává Kotek v rozhovoru pro Blesk TV Magazín.


Ve svých sedmadvaceti letech si už dokonce umí i představit, že by se usadil a měl děti. „Jo, já mám děti hrozně rád, mě to by strašně bavilo!“ říká mladý režisér s nadšením. Na druhou stranu si ale uvědomuje i úskalí tohoto závazku, zvláště s ohledem na svůj nynější rušný způsob života. „Zároveň je to ale obrovská zodpovědnost a můj současnej životní styl tomu zrovna neodpovídá. Nicméně je to na mým žebříčku hodnot asi úplně nejvýš,“ dodává.

Přečtěte si
dandova
4. 1. 2016 • 11:05

Jeřišmarja, copak je to nějaká povinnost.

danuska555
3. 1. 2016 • 16:14

Je gay

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.