Milostný ztroskotanec Vojta Kotek (25) je zase sám: Už pět krásek od něj uteklo! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Milostný ztroskotanec Vojta Kotek (25) je zase sám: Už pět krásek od něj uteklo! Proč?

Vojta Kotek si samotu umí užít. A dost mu to vyhovuje.
Vojta Kotek si samotu umí užít. A dost mu to vyhovuje. (Foto Aha! - David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Hofman, ara)

Jako kůl v plotě si musí připadat herec Vojta Kotek (25). Odstěhoval se od rodičů a zařídil si hnízdečko lásky, to už ale pěkně dlouho zeje prázdnotou.

Je úspěšný, je pohledný, je talentovaný a je mu to houby platné. Vojta Kotek zkrátka nemá štěstí v lásce, a to už by přitom rád založil rodinu. „Před pár lety jsem plánoval, že touhle dobou už budu mít děti. Řešil jsem to hodně intenzivně,“ svěřil se jednomu společenskému týdeníku.

Jenomže maminku pro své dítě stále nemá. „Vztahy jsou mé slabé místo. Ty se mi prostě nedaří. Mám pocit, že je se mnou těžké vydržet,“ řekl s tím, že sám už je pěkně dlouho. „Baví mě to, mám čas na práci a svoje věci a nemusím řešit kraviny,“ hlásal už před časem a evidentně na tom nehodlá nic měnit.

Všechny Kotkovy lásky: Jsou jako přes kopírák

Bejvalky Vojty Kotka spojuje mnohem víc než jenom postelové zážitky s atraktivním hercem. Všechny jsou si neuvěřitelně podobné!
Měla by být menší než já, drobná, bruneta a pokud možno úspěšná v tom, co dělá – jako by si při výběru partnerky řekl Vojta Kotek. Takové totiž byly všechny jeho ex, které ukázal na veřejnosti.

2006 - 2008: Tereza Voříšková (23) – s herečkou se dali dohromady při natáčení Rafťáků, chodili spolu necelé dva roky, než se Tereza zakoukala do kolegy Kryštofa Hádka.

2008: Adriana Trpkovič (33) – vztah s o osm let starší vizážistkou moc dlouho nevydržel. Zřejmě za tím byl slušný věkový rozdíl a různé představy o budoucnosti.

2009: Berenika Kohoutová (22) – Vztah s vnadnou herečkou Vojta dlouho tutlal. I ona ho stejně jako Voříšková vyměnila za kolegu Hádka.

2011: Jessica Monteiro (25) – S temperamentní tanečnicí Jessikou chodil Vojta sotva pár měsíců. Kopačky mu dala kvůli jeho nadměrnému popíjení alkoholu. Kvůli ním Kotek s pitím seknul, k sobě už se ale nevrátili.

2013: Markéta Křivánková  – Vypadalo to na lásku jako trám. Původně blonďatá reportérka VIP zpráv se kvůli Kotkovi obarvila, on se kvůli ní ze dne na den sbalil a odjel za ní na Bali. Jejich vztah ale údajně neustál pozornost okolí.



Přečtěte si
vaclavkrejza
15. 2. 2014 • 02:15

mate hnusny nazora to je diskriminace jasny Ester Janečková přišla o synovce (†14): Trápilo ho, že je gay, tak si vzal život! Nešťastný Filip se nemohl vyrovnat se svou homosexualitou. (Foto: Aha! - Pavel Machan, ara, koláž Ahaonline.cz) Ukázkou atmosféry, která panuje mezi dnešní mládeží, je šokující případ sebevraždy synovce známé moderátorky Ester Janečkové (41). Mladý Filip (14) neustál svou homosexuální orientaci a pod nátlakem okolí spáchal minulou neděli sebevraždu. Blízkým zanechal dopis na rozloučenou. Zdrcená Filipova sestra Adéla se na Facebooku svěřila se svými pocity: "Odešel jen proto, že nechtěl žít v této společnosti, plné nenávisti a předsudků vůči lidem, co nejsou tzv. "normální". Všude okolo něho padaly nadávky typu "ty jsi buzna“ (místo debil), "to je gayský" (místo to je na hovno), bohužel v jeho věku ho to trápilo natolik, že si to zaprvé nechal pro sebe, aby nebyl terčem posměchů a za druhé ztratil víru, že se dá v tomto světě plném nenávisti žít." ŽHAVÉ DRBY Ester Janečková po potratu: Našemu krásnému miminku už je teď dobře... CELÝ ČLÁNEK "Filípku, nikdy na Tebe nezapomeneme a slibujeme, že budeme bojovat proti veškeré homofobii," snaží se s bolestí srovnat Ester Janečková. "Byl gay, a přestože věděl, že ho celá jeho rodina miluje, trpěl nepřijetím a výsměchem společnosti. Tak to napsal ve svém dopise na rozloučenou. "Sestra Adéla se vyrovnává se smrtí bratra nelehce: "Dal to bohužel najevo, tím nejhorším možným způsobem...nemohla jsem mu pomoct, ale budu dál šířit jeho odkaz. Je mi z toho vážně smutno!

britva
22. 6. 2013 • 10:47

má hnusný, hustý obočí s tím by měl něco dělat a pak se kluci jen pohrnou pokud si nebude vědět rady s orientací, tak může zajít na radu k tepluškám janisovi a pavlovi, ti mu to vysvětlej a možná ho i vojedou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.