Emma potkala na seznamce úchyla! Takový konec nečekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Emma potkala na seznamce úchyla! Takový konec nečekala

Příběh nakonec dopadl dobře.
Příběh nakonec dopadl dobře. (Foto: ara)

Krásná Emma pracuje jako servírka a právě kvůli její časově náročné práci dlouho nemohla najít lásku. Rozhodla se zkusit štěstí na seznamce a nestačila se divit!

Emma Perrier z Londýna se na seznamce potkala s mužem, který se jí představil jako čtyřiatřicetiletý Ronaldo Scicluna z Itálie, tvrdil, že pracuje jako elektrikář. Emma mu uvěřila, ale byl to jeden velký podvod.

Když mu napsala dopis italsky a on mu nerozuměl, nechala si ještě vysvětlit, že jeho matka pochází z Anglie a dokonce i to, že jeho otec s ním italsky nemluví. Jenže když neměl po půl roce zpráviček chuť setkat se osobně, začala jeho fotku, kterou jí poslal hledat na internetu, a nestačila se divit.

Ukázalo se, že na snímku je turecký model Adem Guzel. Tomu fotku ukradl třiapadesátiletý prodavač, aby se měl větší úspěch u žen. Emma se rozhodla, že to tak nenechá a Adema upozornila na to, že mu byla ukradena identita a jemu to nebylo lhostejné, začali si spolu dopisovat, až se nakonec Emma dočkala i vytoužené schůzky. „Když jsem ji uviděl, měl jsem pocit, že ji znám celý život,“ uvedl pro britský web Independent Adem, který teď s Emmou tvoří šťastný pár.



Přečtěte si
Jakk
29. 10. 2017 • 16:57

A teď ještě tu o Perníkové chaloupce a Červené Karkulce. Tak takovou blbost si může vymyslet jenom vítač a sluníčkář.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.