Zprávař Šebrle (41): Po tragédii rande se ženou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zprávař Šebrle (41): Po tragédii rande se ženou!

Na to, jak se seznámil se svou manželkou, Roman Šebrle nikdy nezapomene...
Na to, jak se seznámil se svou manželkou, Roman Šebrle nikdy nezapomene... ( Foto Aha! – Martin Sekanina, Sport – Pavel Mazáč, Reuters)

Prostřednictvím televizní obrazovky se Roman Šebrle téměř každý večer usmívá na tisícovky žen, které by daly cokoliv za to, aby s ním mohly společně strávit příjemné chvíle. Šebrle sice rozdává úsměvy, ale lásku opětuje jen své ženě Evě (39). I přesto, že jejich vztah vznikal za tragických okolností.

Roman Šebrle se se svou manželkou sice seznámil ještě za školních let, ale vůbec nešlo o první lásku, o které píší romány pro dívky. První láskou Evy Šebrlové byl někdo úplně jiný…


„Znali jsme se už dříve, dokonce jsem se znal s jejím tehdejším přítelem. Byli jsme na soustředění v Tatrách a zahynuli tam kluci z našeho týmu, kteří vzali s sebou i Evina přítele. Byla to nehoda. Všichni se s ní pak báli mluvit, protože věděli, co se stalo. Já jsem se s ní začal bavit víc, jednou na Silvestra jsme se napili a dali se víc dohromady. První rande jsme pak měli v kině,“ prozradil v rozhovoru pro Aha! pro ženy bývalý desetibojař, který se svou manželkou žije ve spokojeném svazku už šestnáct let.



Přečtěte si
vigela
5. 6. 2016 • 21:04

Souhlasím a zdravím.

bernadette
5. 6. 2016 • 16:26

Pravda, viděla jsem ho jednou a nikdy více. Koukám jen na ČT, není to o tolik lepší, ale o něco přece. Aspoň se tam nezubí Borhyová a nekuňká Šebrle.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.