Štěpánová vyhrožuje Suchému kvůli Zemanovi: Nebudem si vás vážit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Štěpánová vyhrožuje Suchému kvůli Zemanovi: Nebudem si vás vážit!

Skupina Pražská kavárna dala Suchému ultimátum.
Skupina Pražská kavárna dala Suchému ultimátum. (Foto ara)

Odstartoval její kariéru a takhle se mu odvděčila! „Přidejte se k nám proti Zemanovi, jinak si vás přestaneme vážit!“ vzkázala Bára Štěpánová (57) za pražskou kavárnu Jiřímu Suchému (85), v jehož Divadle Semafor začínala už jako školačka.

Legendární textař, výtvarník a divadelník odpověděl s humorem sobě vlastním: „Ani jsem nevěděl, že si mě vážíte. A tak ani nebudu vědět, že si mne nevážíte...“ Ondřej Suchý (71) rozeslal tuto odpověď všem známým do mailu s poznámkou, že jeho bratr je zkrátka Mistr.

„Jestli mne to urazilo? Ale vůbec ne! Vždyť všichni známe, jaká Bára Štěpánová je. Ať si dělá co chce, je to její věc,“ řekl deníku Aha! zakladatel Semaforu. „A nezlobte se, už mi kvůli tomu volalo mnoho lidí. Já jsem se ale už jednou provždy zařekl, že se nebudu k politice ani politickým osobnostem vyjadřovat,“ dodal Jiří Suchý.

Kvůli Miloši Zemanovi (72) mu bylo vyhrožováno už v roce 2013. Prý si ho přestanou vážit, když z prezidentových rukou převezme státní vyznamenání. Suchý tehdy odpověděl obdobně jako Štěpánové: „Protože jsem do té doby netušil, že si mě váží, nevadilo mi ani, že s tím přestanou. Spíš mi vadilo, že se snažili mě, člověka svéprávného, zmanipulovat, abych dělal, co by rádi viděli. To bych si já vůči nikomu nedovolil!“

Suchý také zdůraznil, že vyznamenání se mu rozhodl udělit prezident, jehož zvolili jeho spoluobčané. Navíc mu nebylo uděleno za podporu politiky prezidenta Zemana, nýbrž za vynikající zásluhy o rozvoj demokracie. „Za to vyznamenání, které dostávám na návrh vděčných diváků, jsem velmi rád.

A velmi si ho považuji. A i když mé cesty se ubíraly a ubírají jinak než současného pana prezidenta, je velmi velkorysý, že je ochoten mi ocenění předat. Ostatně, nedovedu si představit, že bych odmítl,“ řekl po ceremoniálu na Pražském hradě Jiří Suchý.

Co je pražská kavárna

Pojmem pražská kavárna Miloš Zeman častuje své oponenty, pocházející většinou z řad příznivců Václava Havla (†75). „Je to skupina lidí, kteří jsou zklamáni osudem. To znamená lidí, kteří někdy něco byli, zastávali nějaké funkce, pak je ten osud vyplivl, takže dá se jim říkat bývalí – nikoli budoucí. No a tito lidé teskní po své dřívější slávě, pokud vůbec kdy nějakou měli, sepisují nějaké petice, jednu za druhou, a ty zanikají jako jepice,“ říká prezident.

Na video se Štěpánovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
13. 11. 2019 • 09:39

To kozatý pivo,co jezdilo za éry Havla na koloběžce na hradě,si začalo hrát na bojovnici s vlajícím praporem proti všem,co mají jiný názorí než ,,kavárna "....

yarda
9. 12. 2018 • 11:51

Tak paní Štěpánová chce panu Suchému okopávat kotníky? Hmmmm... Vojín Kotas, já mám dotaz: Paní Štěpánová.Koho byste navrhovala jako prezidenta, až pan zeman skončí? Nechtla byste kandidovat? Mezi tu partu protikandidátů z minulých voleb byste docela zapadla.

IngKecner
2. 8. 2017 • 15:21

Založit kvalitní levicovou stranu by nebylo od věci. Přijde to, a někteří/ˇjako Babiš/ to jen oddálili.

6010
1. 8. 2017 • 10:59

V tzv. Pražské kavárně se opravdu nacházejí samí lidé, kteří za Havla byli na výslunní a nyní jsou hovno u cesty.Proto ten pokřik.Ale Zeman za to nemůže, to si hodně pletete.Prostě vás již nikdo neprosazuje, byli jste protekční frackové.A Štěpánová, zklidněte hormony, ano?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.